logo
hd-img hd-img

Verhuur

Een presentatie, symposium of filmvertoning in een bioscoopzaal, een bijeenkomst in de foyer, een vergadering in de toren of een besloten borrel in ons Café Das Kabinett?

 

Het Louis Hartlooper Complex is de ideale locatie voor zowel privé- als zakelijke evenementen, op een unieke en sfeervolle locatie in de binnenstad van Utrecht. Naast vijf mooie filmzalen beschikt het pand over een bar, salon, café, diverse vergaderzalen en een aangenaam terras.

 

Voor grote en kleine gezelschappen verzorgen wij op uw verzoek ook de catering. Of het nu om een ontvangst, lunch, borrel, diner of buffet gaat, wij denken graag met u mee om uw evenement tot een succes te maken.

 

Op vrijdag (hele dag & avond), zaterdag (hele dag & avond) en op zondagmiddag verhuren we geen filmzalen. 

 

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u mailen naar verhuur@hartlooper.nl

 

 


Foyer

De Foyer is onze grootste horecaruimte en is zeer geschikt voor ontvangsten/borrels/diners van grote partijen. De ruimte beschikt over een eigen bar en mogelijkheden voor gebruik beamer en scherm. Capaciteit: 70 zitplaatsen / 120 borrel.

 


Café Das Kabinett

Café Das Kabinett is een sfeervolle multifunctionele (horeca)ruimte op de begane grond. Door de aanwezigheid van een eigen bar, beamer en geluidsinstallatie zijn er tal van mogelijkheden. Wij faciliteren hier borrels, presentaties en workshops. Capaciteit: 20 pers carré/40 pers theateropstelling/60 pers borrel.

 


Vergaderzaal

De vergaderzaal bevindt zich boven in de toren van het Louis Hartlooper Complex. Een heerlijke plek waar u ongestoord en comfortabel kunt overleggen. De ruimte biedt plaats aan maximaal 12 personen. Er zijn tevens mogelijkheden voor gebruik beamer, internet en/of flip-over.

 


Zaal 1

Zaal 1 is met een capaciteit van 201 stoelen de grootste zaal in ons complex. Deze zaal is onder de voormalige binnenplaats gebouwd en biedt tal van mogelijkheden.

 


Zaal 2

Zaal 2 biedt ruimte aan 106 personen en is onze een na grootste zaal, gelegen aan de parkzijde van het pand. De zaal is sfeervol voorzien van theaterverlichting en bruikbaar voor allerlei evenementen.

 


Zaal 3

Zaal 3 is gelegen op de eerste etage, aan het Ledig Erf. De filmzaal beschikt over 81 zitplaatsen. Deze zaal is geschikt voor presentaties, seminars, filmvoorstellingen etc.

 


Zaal 4

Zaal 4 is onze authentiekste zaal en biedt plaats aan 55 personen. Deze zaal kent een andere sfeer dan de andere zalen. Zeer geschikt voor een besloten bijeenkomst, lezing of presentatie.

 


Zaal 5

Zaal 5 is onze nieuwste zaal en biedt plaats aan 26 personen. Het interieur van zaal 5 past uitstekend bij de bijzondere bouw van het Louis Hartlooper Complex, maar beschikt over de nieuwste technieken en comfortabele en luxe stoelen met klaptafeltjes. De zaal is zeer geschikt voor cursussen en besloten bijeenkomsten.