logo
hd-img hd-img

Lunch & Diner

Louis Hartlooper is dagelijks geopend voor een heerlijke kop koffie of thee met huisgemaakt gebak, lunch, borrel en diner. Onze keuken is geopend van 12:00 tot 21:00.

 

U kunt bij LHC reserveren voor diner in de Salon via de reserveringsmodule op de website (rechts onder uw scherm). Daarnaast houden we altijd ruimte vrij voor walk ins en is er altijd een tafeltje te vinden. Vragen, opmerkingen of speciale wensen kunt u aangeven via deze reserveringsmodule of ter plaatse doorgeven aan ons team. U kunt uitsluitend reserveren voor onze binnenruimte. Als er een tafel vrij is op het terras, mag u uiteraard ook op het terras zitten.


MENU

 

Klik op de afbeelding om de menukaart te vergroten:

 


Biologisch & bewust

Wij werken met 100% biologisch vlees, eerlijke ingrediënten en diverse fair-trade producten. Bij het samenstellen van onze menukaart ligt de focus op het seizoen en de bijbehorende producten. Bovendien werken wij zoveel mogelijk met producten uit de regio. Met een gevarieerd aanbod aan vegetarische en verantwoorde gerechten staan wij voor puur en smaakvol eten & drinken.