logo
hd-img hd-img

Preview

Elke woensdag in LHC een voorpremière van een film waar we extra naar uitkijken.

Weekly Preview

Kijk elke dinsdag in Springhaver (Engels gesproken of met met Engelse subs) of elke woensdag in LHC (met Nederlandse ondertitels) een voorpremière van een film die later in première zal gaan in LHC, Slachtstraat of Springhaver en waar alvast we extra naar uitkijken.


Poster for

Weekly Preview: Anatomy of a Fall Elke woensdag om 14:00 in LHC en dinsdag om 21:30 in Springhaver

Sandra, Samuel en hun slechtziende zoon Daniel wonen sinds een jaar in een afgelegen châlet in de Franse Alpen. Wanneer Samuel onder verdachte omstandigheden dood wordt aangetroffen, wordt Sandra aangeklaagd. Want was zijn val een noodlottig ongeluk, zelfmoord of is hij door zijn echtgenote geduwd? In de rechtszaak die volgt wordt hun relatie tot op de pijnlijkste details ontleedt.

 

Ook te zien op dinsdag 3 oktober om 21:30 met Engelse ondertiteling in Springhaver.

Lees meer

Poster for

Weekly Preview: Geographies of Solitude Elke woensdag om 14:00 in LHC en dinsdag om 21:30 in Springhaver

Een adembenemende film over een betoverend eiland, middenin de Atlantische Oceaan, waar een vrouw al meer dan 40 jaar in haar eentje woont. Een magische wereld waarin je wordt ondergedompeld; door zijn wonderschone beelden en de intieme, overweldigende geluiden van de beestjes, het gras wat klinkt als “being in a green ocean”, het spookachtige huilen van de zeehonden en de altijd aanwezige wind.

Lees meer