logo
hd-img hd-img

Vacature: Zelfstandig Werkend Kok

“Iedereen zet hier een stapje voor elkaar. Ik ben nog veel meer van koken gaan houden sinds ik hier werk.”
Joost, zelfstandig werkend kok LHC

 

In ons keukenteam staat de liefde voor eten en koken centraal. Met veel enthousiasme, gezelligheid en oog voor kwaliteit bereiden wij heerlijke en uiteenlopende gerechten. Samen zorgen wij dat onze gasten genieten van een smaakvolle ervaring in een van onze drie sfeervolle ruimtes of prachtige terras.

 

Onze keuken is momenteel op zoek naar een Zelfstandig Werkend Kok voor min. 24 uur in de week. Als Zelfstandig Werkend Kok bereid je gerechten in de warme en koude keuken en maak je deel uit van een gemotiveerd team dat altijd op zoek is naar food trends, inspiratie en nieuwe gerechten. Ervaring in de (professionele) keuken is een pre maar een goede dosis ambitie vinden wij net zo belangrijk. Samen kijken wij hoe jij kan doorgroeien en jouw talenten het beste kan ontwikkelen.

 

We vinden de balans tussen werk, studie en privé erg belangrijk, daarom werkt iedereen één dag in het weekend en kunnen we andere werktijden in overleg vaststellen. Daarnaast bieden wij goede arbeidsvoorwaarden, een bijzondere werkplek en een medewerkerspas waarmee je met een +1 films kan kijken op al onze locaties.

Ben jij enthousiast en wil je ons keukenteam komen versterken? Stuur ons dan je cv en motivatiebrief via dit  formulier 

Wie weet zitten we binnenkort met elkaar om de tafel!