logo
hd-img hd-img

Vacature Kok

Ben jij creatief en sociaal, en heb je een passie voor eerlijk en biologisch eten? Wij zoeken een enthousiaste nieuwe collega voor in de keuken.

 

De functie

Als kok ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de bereiding van de diverse gerechten in de warme keuken, koude keuken of patisserie. Je hebt een actieve rol t.a.v. kwaliteit, trends, kooktechnieken en je draagt suggesties en ideeën aan ter verbetering van de keuken. Je bent een bepalende factor qua efficiency, orde, netheid, voedselveiligheid, hygiëne en HACCP en sfeer.

 

Profiel

• Je bent resultaatgericht, kwaliteitsbewust, sociaal en collegiaal ingesteld;

• Je kan zowel zelfstandig als goed in teamverband werken;

• Je bent flexibel inzetbaar en woonachtig in de omgeving van Utrecht.

• Ervaring is een pre.

 

Wij bieden

Een inspirerende en professionele werkomgeving. Omdat we zowel lunch, diner als borrel serveren zijn de tijden ook variërend en wordt er goed gekeken naar iemands persoonlijke profiel en ambities. Werk en privé moeten immers samengaan.

 

Ben jij onze nieuwe keukenheld? Iemand die houdt van aanpakken met relevante werkervaring en/of een passie voor koken. Dan ben je bij ons van harte welkom! Uren en gewenste aanvangsdatum kan in overleg. Heb je interesse? Mail dan je cv en motivatie naar keuken@hartlooper.nl.