logo
hd-img hd-img

Speciale vertoningen

Naast ons reguliere filmprogramma organiseren we een groot aantal speciale filmavonden, (voor)premières en eenmalige vertoningen in LHC. Hiervoor werken we vaak samen met interessante partners die iets extra’s toe kunnen voegen aan het programma. Bovendien worden de films op deze avonden vaak voorzien van een inleiding door een expert of een nagesprek met de regisseur of de cast en crew van de film. Bekijk hieronder het actuele aanbod van speciale vertoningen.


Poster for

Voorpremière: Pleasure Vrijdag 22 oktober

Speciale voorpremière van het drama Pleasure in aanwezigheid van regisseur Ninja Thyberg en hoofdrolspeelster Sofia Kappel onder leiding van moderator Maan Meelker (Cineville). Na afloop van de film is er de mogelijkheid om hen vragen te stellen tijdens een Q&A. De Zweedse Bella heeft een vurig verlangen om door te breken in de porno-industrie. Al snel ontdekt Bella dat ze haar ambities alleen waar kan maken door haar grenzen steeds verder te verleggen.

Lees meer

Poster for

Eastern Neighbours Film Festival: Tereza 37 Wednesday november 3rd

A masterfully performed, deeply moving comment on how a middle-aged woman from Croatia is pressured by her surroundings to conceive. The film will contain an introduction and a Q&A after the film with actress and director Lana Baric. Croation Oscar nominee and winner of six Golden Arenas at Pula Film Festival.

Lees meer

Poster for

The Doors: Live at the Bowl ’68 Special Edition donderdag 4 november en zondag 7 november

Nu, op 4 november 2021, ter ere van het 50e jubileum van het laatste studioalbum L.A. WOMAN (1971), zal “The Doors: Live At The Bowl ’68 Special Edition” bioscopen omtoveren tot concertzalen. Voor Doors-fans van over de hele wereld is het dé kans om het live optreden van Jim Morrison, John Densmore, Ray Manzarek en Robby Krieger op een unieke manier te ervaren. Robby Krieger zelf zei: “De magie die is verricht om de beeld- en geluidskwaliteit van deze show te optimaliseren zal iedereen het gevoel geven alsof ze op de eerste rij in de Hollywood Bowl zitten”.

 

Start kaartverkoop maandag 1 november


Verwacht op 04 nov 2021

Lees meer