Online reserveren
of bel: 030 232 04 50
Omschrijving
Als je alles achter je kon laten en opnieuw kon beginnen, zou je dit dan doen? De schrijver van Memoirs of a Geisha en The Curious Case of Benjamin Button brengt met Wakefield weer een origineel verhaal naar het filmdoek. Howard Wakefield (Bryan Cranston) is een succesvol advocaat, echtgenoot en vader die in een opwelling besluit zijn, voor de buitenwereld perfect ogende, leven achter zich te laten. Hij verschuilt zich stiekem op de zolder van zijn garage en observeert zijn vrouw (Jennifer Garner) en hun twee dochters. Hoe gaat zijn gezin om met zijn plotselinge afwezigheid? Howard bespiedt van een afstand zijn vertrouwde omgeving en neemt je mee in de herinneringen en gedachten die bij hem naar boven komen. Maar is wat hij door het raam observeert enkel zijn verleden? Of ligt hier ook zijn toekomst?

Cast
Bryan Cranston, Jason O'Mara, Jennifer Garner

Regie Robin Swicord
Gesproken taal Engels
Ondertitelde taal Nederlands
Genre Drama
Speelduur 106 minuten
Jaartal 2017
Productiejaar 2017
Release 20 jul 2017
   
Kijkwijzer
  • Drugs
  • Grof Taal gebruik
  • 12
Deze film wordt verwacht op 20 jul 2017, houd deze pagina daarom goed in de gaten!

Recensies

NRC   ★★★   (drie sterren)
Hoe je op Wakefield reageert, hangt af van je morele houding ten opzichte van iemand die zijn gezin in de steek laat. Is hij een egoïstische narcist of iemand die zich van zijn ketenen bevrijdt? Wakefield laat je deze vraag stellen, en dat is een verdienste.

De Volkskrant   ★★★   (drie sterren)
Een in zichzelf kletsende man op een zolder, veel meer is Wakefield niet. Maar gelukkig is die man Bryan Cranston (Breaking Bad) en die is meesterlijk: hij speelt een lul van een vent, die gniffelend bij het raam staat als zijn bezorgde vrouw de politie heeft gebeld.

De Filmkrant   ★★★   (drie sterren)
De abjecte personages van Elsaesser staan geen sympathie of empathie toe. De narcistische Howard, jaloerse echtgenoot en afwezige vader, is geen sympathieke man. Maar Swicord werkt hard om desondanks de empathie van de kijker voor het personage te winnen.


  • Wakefield_st_1_jpg_sdhigh.jpg
  • Wakefield_st_3_jpg_sdhigh.jpg
  • Wakefield_st_2_jpg_sdhigh.jpg
  • Wakefield_st_4_jpg_sdhigh.jpg
Terug