Online reserveren
of bel: 030 232 04 50

Song to Song

Omschrijving
De jonge, ambitieuze en onzekere Faye (Rooney Mara) legt het aan met muziekproducent Cook (Michael Fassbender), in de hoop dat dat haar carrière ten goede zal komen. Als ze BV (Ryan Gosling) ontmoet, ontdekt ze wat de liefde kan zijn. Maar het lukt niet Cook los te laten. Op zijn beurt verleidt Cook een serveerster (Natalie Portman) die toegang krijgt tot en worstelt met zijn exorbitant rijke en losgeslagen wereld. De potentiële geliefden draaien om elkaar heen, maar worden vooral met zichzelf geconfronteerd. Zijn ze wie ze denken te zijn? Worden ze wat ze hopen te worden? Als in een schilderij van Jeroen Bosch (volgens Variety) onthullen Terrence Malick en zijn acteurs onbevreesd de rafelranden van zichzelf terwijl de muziek van de festivals in Austin, Texas ze begeleid. En passant komen we, onder andere, Patti Smith, Lykke Li, Red Hot Chili Peppers en Iggy Pop tegen. In Song to Song toont Terrence Malick (The Tree of Life, The Thin Red Line) een rock ‘n’ roll wereld van verleiding en verraad. Met een absolute sterrencast waaronder Ryan Gosling, Rooney Mara, Michael Fassbender, Natalie Portman en Cate Blanchett.

Cast
Ryan Gosling, Michael Fassbender, Christian Bale, Val Kilmer, Iggy Pop, Rooney Mara, Natalie Portman, Cate Blanchett, Berenice Marlohe, Patti Smith, Holly Hunter, Lykke Li,

Regie Terrence Malick
Gesproken taal Engels
Ondertitelde taal Nederlands
Genre Drama
Speelduur 129 minuten
Jaartal 2017
Productiejaar 2017
Release 4 mei 2017
   
Kijkwijzer
  • seks
  • Grof Taal gebruik
  • Eng
  • 12

Reserveren

Kies voorstelling:
Week Normaal Ticket**:
-
+
à € 8,50
Kindertarief *:
-
+
à € 6,00
65+:
-
+
à € 7,50
Week Normaal Ticket**:
-
+
à € 8,50
Kindertarief *:
-
+
à € 6,00
65+:
-
+
à € 7,50
Week Normaal Ticket**:
-
+
à € 8,50
Kindertarief *:
-
+
à € 6,00
65+:
-
+
à € 7,50

Recensies

De Volkskrant   ★★★   (drie sterren)
Het lijkt een overzichtelijk verhaal, maar dit is een film van Terrence Malick. Meer sfeer dan plot, weinig dialoog, omfloerste ontboezemingen op de voice-over en een springerige montage: Song to Song is een typische Malick, zoals de 73-jarige regisseur ze de laatste jaren met een verrassende regelmaat aflevert.

Trouw   ★★★   (drie sterren)
Hoe kunnen de personages elkaar zoveel pijn doen, vraag je je af. De luxe levensstijl van Cook, de eindeloze stroom mooie gezichten en verleidelijke lichamen: er is zoveel moois en boeiends om je af te leiden van degene om wie het zou moeten gaan. Plotseling begrijp je hoe het mis kon lopen. Het illustreert hoe slim de film met de toeschouwer speelt.

VPRO Cinema   ★★★   (drie sterren)
Terrence Malick - een van de eigenzinnigste Amerikaanse filmers van deze tijd - vertelt met Song to Song een onalledaags liefdesverhaal over stuurloze mensen in een onwerkelijke wereld, gepresenteerd als één lange gedachtestroom.

De Filmkrant   ★★★   (drie sterren)
Terrence Malick dook voor Song to Song achter de schermen van het Amerikaanse muziekfestival SXSW, waar dwalende muzikanten op zoek zijn naar verlichting. Het is bekende Malick-thematiek die vooral nieuw aanvoelt door een nadruk op de seksuele escapades van de personages.


  • slide_still1_SongtoSong_130417092154_big.jpg
  • slide_still2_SongtoSong_130417092157_big.jpg
  • slide_still4_SongtoSong_130417092158_big.jpg
  • slide_still5_SongtoSong_130417092200_big.jpg
Terug