Online reserveren
of bel: 030 232 04 50
Omschrijving
Mia (Emma Stone) droomt ervan actrice te worden in Hollywood. Tussen het serveren van koffie door rent ze van de ene auditie naar de andere. Jazzmuzikant Sebastian (Ryan Gosling) speelt piano in sjofele clubs om de eindjes aan elkaar te knopen en droomt van een eigen jazzclub. Voor beiden lijkt het leven waar ze op hopen ver weg. Het lot brengt deze dromers samen, maar is hun liefde bestand tegen de verleidingen en de teleurstellingen van het hectische leven in Hollywood? La La Land is een moderne variant op de klassieke Hollywood musical en een ode aan iedereen die durft te dromen.

Cast
Ryan Gosling, J.K. Simmons, Emma Stone,

Regie Damien Chazelle
Gesproken taal Engels
Ondertitelde taal Nederlands
Genre Romantiek Musical
Speelduur 128 minuten
Jaartal 2016
Productiejaar 2016
Release 22 dec 2016
   
Kijkwijzer
  • Grof Taal gebruik
  • Alle Leeftijden
Deze film wordt verwacht op 22 dec 2016, houd deze pagina daarom goed in de gaten!

Recensies

Trouw   ★★★★★   (vijf sterren)
Dit is Hollywood op z’n best: wervelend vermaak dat vrolijk verwijst naar zijn eigen rijke geschiedenis. Het is een uitstalkast van visuele vervoering. Dit is Hollywood, zingt La La Land, waar keihard gedroomd wordt.

NRC Next   ★★★★★   (vijf sterren)
Waar Whiplash meer inzoomde op de schaduwkanten van de showbizz, laat La La Land zien dat de verbeelding onbreekbaar is. Je leven kan de ene kant op gaan, en je dromen de andere. En toch is er een magisch moment waarop ze allebei waar zijn.

De Volkskrant   ★★★★   (vier sterren)
Voortdurend speelt regisseur en scenarioschrijver Damien Chazelle met de dubbele bodem die inherent is aan de musical. Het is heerlijk om mee te gaan in de droomwereld die Chazelle met een geweldig vakmanschap creëert. Een goede musical tilt je op en haalt je tijdelijk uit de echte wereld van onontkoombare treurnis en dagelijkse dompers. La La Land slaagt daar glorieus in.

Algemeen Dagblad   ★★★★★   (vijf sterren)
Ook wie niet per se van filmmusicals houdt, zal zeker ingepakt worden door La La Land. De romantische ode aan de liefde van regisseur Damien Chazelle is afwijkend genoeg om vrijwel alle clichés uit het genre te vermijden. Deze film wordt een onvervalste klassieker.

De Filmkrant   ★★★★★   (vijf sterren)
Dat de boodschap om te blijven dromen niet afgezaagd aandoet maar verfrissend oprecht voelt, is te danken aan de chemie van koningskoppel Stone en Gosling (in hun derde samenwerking) en aan Chazelle's eigen ambitie om te dromen, dromen, dromen. Chazelle's cinefiele feestje koppelt oud aan eigentijds en escapisme aan realiteit. Mocht de wereld ons nog meer in de steek laten dan kunnen we altijd nog vluchten. Met z'n allen emigreren naar La La Land.


  • slide_still1_LaLaLand_171116_big.jpg
  • slide_still2_LaLaLand_171116_big.jpg
  • slide_still4_LaLaLand_171116_big.jpg
  • slide_still5_LaLaLand_171116_big.jpg
Terug