Online reserveren
of bel: 030 232 04 50

The Only Living Boy in New York

Omschrijving
De net afgestudeerde talentvolle Thomas (Callum Turner) leidt een comfortabel leven in New York. Alles verandert echter wanneer hij ontdekt dat zijn vader (Pierce Brosnan) een affaire heeft met de bloedmooie Johanna (Kate Beckinsale). Thomas wil zijn moeder beschermen, maar raakt steeds meer geobsedeerd door zijn vaders affaire en diens minnares in het bijzonder. Gelukkig wordt Thomas bijgestaan door zijn excentrieke buurman (Jeff Bridges), die geregeld met hem door New York struint en hem van vaderlijke adviezen voorziet. The Only Living Boy in New York is een innemende coming of age-film die doet denken aan het werk van Woody Allen en Noah Baumbach, met veel Simon & Garfunkel op de soundtrack. De regie is in handen van Marc Webb, die eerder 500 Days of Summer en The Amazing Spiderman maakte.

Cast
Pierce Brosnan, Jeff Bridges, Kate Beckinsale

Regie Marc Webb
Gesproken taal Engels
Ondertitelde taal Nederlands
Genre Drama
Speelduur 88 minuten
Jaartal 2017
Productiejaar 2017
Release 24 aug 2017
   
Kijkwijzer
  • Grof Taal gebruik
  • Alle Leeftijden
Deze film wordt verwacht op 24 aug 2017, houd deze pagina daarom goed in de gaten!

Recensies

NRC   ★★★★   (vier sterren)
Hoe minder je over de plot weet, hoe beter. Het melancholieke The Only Living Boy In New York is een zorgvuldig geconstrueerd verhaal vol culturele verwijzingen, sprankelende dialogen, aardige aforismen en psychologisch inzicht.

Trouw   ★★★   (drie sterren)
Hij is net afgestudeerd en weet niet goed wat hij aanmoet met het leven: het hoofdpersonage in The Only Living Boy In New York doet denken aan The Graduate in de gelijknamige klassieker uit 1967. Een bescheiden, warm verhaal.


  • TheOnlyLivingBoyinNewYork_st_1_jpg_sdlow.jpg
  • TheOnlyLivingBoyinNewYork_st_2_jpg_sdlow.jpg
  • TheOnlyLivingBoyinNewYork_st_4_jpg_sdlow.jpg
  • TheOnlyLivingBoyinNewYork_st_5_jpg_sdhigh150.jpg
Terug