Tickets

Reguliere kaartprijzen

 

Kopen aan de kassa of online: € 9,50

(bij online kopen eenmalig + € 0,50 transactiekosten)


Heeft u uw kaarten betaald via iDEAL dan kunt u direct doorlopen naar de zaal. De QR-code op de bevestigingsmail (uitgeprint of op uw telefoon) wordt bij ingang van de desbetreffende zaal gescand.

 

Reserveren (030-2320450 of online): € 10,-

(incl. € 0,50 reserveringskosten per kaartje)


Reserveren kan tot uiterlijk een uur voor aanvang van de voorstelling en kaarten dienen uiterlijk een half uur voor aanvang afgehaald te zijn.

 


Kaartprijzen incl. kortingen

 

Altijd geldig (week en weekend):


Tienrittenkaart: € 7,50*

Cinevillepas: gratis**

We Are Public-pas: gratis***

Kinderen tot 12 jaar: € 7,-

 

Geldig van maandag t/m donderdag:

 

Studentenkaart: € 8,-
CJP: € 7,50
65+: € 8,- 

U-pas: € 8,-
Cinesneak (woensdag): € 7,-
Premièrefilm (donderdag): € 7,-

Laatste week film (do t/m wo): € 7,-

 

*Voor maar € 75 koopt u bij ons een tienrittenkaart die altijd te gebruiken is in het Louis Hartlooper Complex en Springhaver Theater, voor de reguliere films. Maximaal 2 kaarten per voorstelling.

**Voor maar € 21 (30+) of € 17,50 (30-) per maand kunt u altijd en overal naar de beste films in ruim 40 theaters door heel Nederland, ook bij het Louis Hartlooper Complex en Springhaver Theater. Meer info of pas bestellen: www.cineville.nl en ook te koop aan de LHC kassa.

***Voor maar € 17 per maand zie je een selectie van de beste concerten, voorstellingen, films en exposities op verschillende locaties met je We Are Public-pas. Meer info over de pas en voor de geselecteerde voorstelling bij LHC en Springhaver: www.wearepublic.nl.

 


Toeslagen

 

3D: € 1,-
Lange Film (+150 min.): € 1,-

 


Algemene voorwaarden 

 

Louis Hartlooper Complex hanteert bij minder drukke voorstellingen vrije zitplaatsen en behoudt zich het recht voor uw stoelnummers aan te passen.

Retourneren of annuleren kaarten:
Het retourneren of annuleren van kaarten is mogelijk tot een uur voor aanvang van de voorstelling en alleen aan de kassa. Daarna kan er geen vergoeding meer plaatsvinden. Kaarten kunnen worden ingewisseld voor een filmkaartje voor een reguliere film naar keuze (indien nodig tegen bijbetaling).


Rolstoel & mindervaliden:
De zalen 1, 2 en 3 hebben plek voor één rolstoel. Alle filmzalen zijn wel met een rolstoel bereikbaar. Het Louis Hartlooper Complex heeft een mindervalidentoilet op de begane grond.

 

In ons filmtheater kan bij het afrekenen van filmkaarten uitsluitend met PIN betaald worden.

 


Cadeau idee

 

Cadeaubon Louis Hartlooper Complex & Springhaver

Verras iemand met een cadeaubon van € 15,00 of € 25,00 vrij te besteden in het Louis Hartlooper Complex of Springhaver Theater. Het ideale cadeau! De bon is dagelijks geldig voor zowel eten en drinken als de film.

 

Nationale Bioscoopbon

U kunt bij ons ook met de Nationale Bioscoopbon betalen. Bovendien is de Nationale Bioscoopbon bij ons te koop. De pas kunt u opwaarderen met een bedrag tussen € 10,- en € 150,-. Er kan in stappen van € 0,50 opgehoogd worden.