Tickets

Ticketprijzen

 

Prijzen per 1 januari 2017      
  Regulier 3D Lange Film
Weekvoorstellingen      
Maandag t/m donderdag € 8,50 €   9,00 €   9,00
       
Weekendvoorstellingen         
Vrijdag t/m zondag € 9,50 € 11,00 € 11,00
       
Premièrefilms (donderdag) € 6,00 € 7,50 € 7,50 
Laatste filmweek € 6,00 € 7,50 € 7,50
Kindertarief (tot 12 jaar) € 6,00 € 7,50 € 7,50
Sneak € 6,00    

 

In ons filmtheater kan bij het afrekenen van filmkaarten uitsluitend met PIN betaald worden. 

Speciale voorstellingen kunnen afwijkende prijzen hebben. Op feestdagen hanteren wij het weekendtarief.

 

3D-films en lange films

Voor 3D-films en lange films wordt een toeslag van € 1,50 gevraagd. De toeslag is ook van toepassing op betalingen met een: 10-rittenkaart, kindertarief, laatste week films, donderdag premièrefilms, Filmclubpas en Cinevillepas (niet voor lange film).

 


Reserveren of kopen van filmkaarten

Telefonisch reserveren

Bel (030) 232 0450

 

De receptie van Louis Hartlooper is geopend op de volgend tijden:

 

Maandag t/m donderdag

Een half uur voor aanvang van de eerste voorstelling en t/m de aanvang van de laatste voorstelling.


Vrijdag t/m zondag

11:00 t/m aanvang laatste voorstelling. Bij vroege voorstellingen is de kassa altijd een half uur voor aanvang geopend.

 

Online

Ga direct naar het filmprogramma, selecteer de film die u wilt zien en klik op de aanvangstijd. Op deze manier reserveren kan tot uiterlijk een uur voor de voorstelling.

 

Reserveringskosten bedragen € 0,50 per kaartje. Gereserveerde kaarten dienen een half uur voor aanvang afgehaald te zijn. Na die tijd kunnen wij de reserveringen doorverkopen.

 

Ons online reserveringssysteem biedt de mogelijk tot het betalen van uw kaartjes via Ideal en ook de mogelijkheid tot het kiezen van stoelen in de zaal (hierbij is de letter A de achterste rij en stoel 1 de zijde waar het gangpad is.) In dit geval betaalt u slecht eenmaal € 0,50 transactiekosten, ongeacht het aantal kaartjes. 

 

Heeft u uw kaarten betaald via iDEAL dan kunt u voortaan direct doorlopen naar de zaal. De QR-code op deze bevestiging (uitgeprint of op uw telefoon) wordt bij ingang van de desbetreffende zaal gescand. Indien u de kaarten moet betalen aan de kassa dan kunt u deze bevestiging met QR-code printen of tonen via uw telefoon aan de kassa. 

 

Louis Hartlooper Complex hanteert bij minder drukke voorstellingen vrije zitplaatsen en behoudt zich het recht voor uw stoelnummers aan te passen.
 
Restitutie online tickets
Het retourneren of annuleren van online gekochte tickets is niet mogelijk. Er vindt geen restitutie of vergoeding plaats. Controleer uw online aankoop dus goed voordat u deze doet.
 
Rolstoel & mindervaliden
De zalen 1, 2 en 3 hebben plek voor één rolstoel. Alle filmzalen zijn wel met een rolstoel bereikbaar. LET OP: zaal 1 is tijdelijk niet toegankelijk met een rolstoel omdat de traplift defect is. Onze excuses voor het ongemak.


Voordelig naar de film?

Kindertarief
Kinderen in de leeftijd tot 12 jaar kunnen voor € 6,00 naar de film (€ 7,50 voor 3D en lange film)

 

Woensdagen: Cinesneak
Iedere woensdagmiddag een verrassingsfilm onder de naam Cinesneak voor slechts € 6,00 per persoon.

 

Donderdagen: Premièrefilms
Iedere donderdag, bij de start van de nieuwe filmweek, zijn alle films die op dat moment in première gaan slechts € 6,00 per persoon. Voor 3D-films en lange films wordt een toeslag van € 1,50 gevraagd.

 

Tienrittenkaart

Extra voordelig naar de film? Voor maar € 68,00 een tienrittenkaart die altijd te gebruiken is in Springhaver Theater en Louis Hartlooper Complex, voor de reguliere films. Maximaal 2 kaarten per voorstelling. Voor 3D en lange films wordt een toeslag van € 1,50 gevraagd.

 

Cineville
Voor maar € 19,95 per maand ga je altijd en overal naar de beste films in ruim 40 theaters door heel Nederland, ook bij Louis Hartlooper Complex en Springhaver Theater. Meer info of pas bestellen: www.cineville.nl. Voor 3D-films wordt een toeslag van € 1,50 gevraagd en bij speciale voorstellingen een toeslag afhankelijk van het evenement.

 

 
CJP
Recht op € 2,00 korting voor reguliere films van maandag t/m donderdag.

 

Student
Recht op € 1,00 korting voor reguliere films van maandag t/m donderdag.
Studenten dienen bewijs van inschrijving of collegekaart met datum te tonen.

 

65+/U-pas
Recht op € 1,00 korting voor reguliere films van maandag t/m donderdag.

 

Aanspraak op korting dient u vóór het bestellen te melden. Als de kaarten reeds uitgedraaid zijn kunnen wij helaas geen korting meer geven.

 


Cadeau idee

Cadeaubon Louis Hartlooper Complex & Springhaver

Verras iemand met een cadeaubon van € 15,00 of € 25,00 vrij te besteden in Louis Hartlooper Complex of Springhaver Theater. Het ideale cadeau! De bon is dagelijks geldig voor zowel eten & drinken als film.

 

Nationale Bioscoopbon

U kunt bij ons natuurlijk ook met de Nationale Bioscoopbon betalen. Bovendien is de Nationale Bioscoopbon bij ons te koop. De pas kunt u opwaarderen met een bedrag tussen € 10,00 en € 150,00. Er kan in stappen van € 0,50 opgehoogd worden.