Online reserveren
of bel: 030 232 04 50

 

 

Contact & adres

Bezoek- en correspondentie adres
Tolsteegbrug 1
3511 ZN Utrecht

 

Kaartverkoop
Reserveren: (030) 232 04 50 of online 

Kantoor
(030) 232 04 52 (niet voor kaartverkoop)

 

E-mailadressen
Algemeen: info@hartlooper.nl
Kassa/receptie: receptie@hartlooper.nl
Verhuur & evenementen: verhuur@hartlooper.nl
Publiciteit/marketing: publiciteit@hartlooper.nl
Horeca: horeca@hartlooper.nl

Educatie: educatie@hartlooper.nl 

 

Factuuradres

LHC Exploitatie BV
Tolsteegbrug 1
3511 ZN Utrecht
facturen@hartlooper.nl

 

btw NL811954092 B01 | kvk 30189109 | iban NL69 RABO 0369 2687 92 | bic RABONL2U

 


 

Wie zijn wij

Sinds de opening in 2004 is het Louis Hartlooper Complex uitgegroeid tot een drukbezochte ontmoetingsplek die niet meer weg te denken is uit het Utrechtse culturele leven. Het Louis Hartlooper Complex werd door Vrij Nederland na het eerste jaar al verkozen tot beste filmhuis van Nederland, een eervolle vermelding! Inmiddels hebben wij ons tienjarig jubileum al gevierd.

 

Het drukbezochte wekelijkse filmprogramma wordt afgewisseld met speciale evenementen en filmreeksen, zoals Psychoanalyse & Film, Movies that Matter en Timeless Sunday (filmklassiekers op zondag). Ook vinden er bijzondere filmvertoningen plaats in aanwezigheid van regisseur en crew voor een nagesprek met het publiek. Diverse festivals hebben inmiddels hun plek gevonden in ons filmhuis, zoals het Nederlands Film Festival (NFF) en Holland Animation Film Festival (HAFF). Het Latin American Film Festival (LAFF) en het Belgisch Film Festival (BFF) zijn er zelfs ontstaan.

 

Als cultureel ontmoetingshuis participeert het Louis Hartlooper Complex in bijzondere initiatieven op het gebied van beeld- en filmcultuur. Er worden graag samenwerkingsverbanden aangegaan om culturele projecten en activiteiten te ondersteunen. Zo geeft het Louis Hartlooper Complex bijvoorbeeld maandelijks (beginnende) kunstenaars de mogelijkheid hun werk te exposeren in de Foyer.

 

Het Louis Hartlooper Complex leent zich vooral overdag uitstekend voor verhuuractiviteiten, zoals borrels, vergaderingen, symposia en filmvertoningen. Naast de vijf filmzalen (van 26 – 201 zitplaatsen, inclusief podium) zijn er diverse mogelijkheden in de Foyer, de Salon en het Café Das Kabinett en beschikken we over een vergaderruimte.