Online reserveren
of bel: 030 232 04 50

 

LHC Springhaver Filmclub: voor maar 5 euro naar de film!

Een beetje filmliefhebber (en fervent bezoeker van het Louis Hartlooper Complex) is lid van de LHC Springhaver Filmclub! Mensen ontmoeten en samen praten over film. Met een persoonsgebonden pasje kun je iedere zondag-, maandag- en dinsdagavond voor slechts € 5 naar een film in het Louis Hartlooper Complex of Springhaver Theater. Iedere week selecteren we één titel uit het aanbod, die we als filmtip mailen naar alle leden. Aansluitend kan dan onder het genot van een drankje nagepraat worden. Uiteraard mogen de leden ook een van de andere films kijken.

 

Daarnaast worden regelmatig speciale voorstellingen georganiseerd voor de club of waar zij met korting mogen aansluiten, waarbij cast en crew van de film aanwezig zijn. Of profiteer van korting op andere speciale evenementen zoals Klassiekers & Lunch. De filmclub heeft al ruim 200 leden, word jij ook lid?

 

Leden betalen een jaarlijkse bijdrage van € 15 en ontvangen het persoonsgebonden pasje. Hiermee kunnen zij elke zondag, maandag en dinsdag tussen 18:00 en 22:30 terecht in het Louis Hartlooper Complex en Springhaver Theater voor een van de films uit het reguliere aanbod. Na afloop van de (gezamenlijke) filmtip op zondagavond kan er met andere leden worden nagepraat aan de speciaal gereserveerde tafels in een van de horecaruimtes. Iedere donderdag wordt de filmtip voor de zondag erna gekozen. Deze 'hoofdfilm' wordt wekelijks gemaild naar alle leden.

 

Speciale evenementen filmclub

Eens per kwartaal ongeveer zal op deze zondagavond voor (en door) de leden iets bijzonders worden georganiseerd, zoals een ontmoeting met een filmmaker of filmkenner, het vertonen van een speciale film of bijvoorbeeld een filmquiz. Ook is het mogelijk om bij voldoende belangstelling eens per jaar, tegen een kleine extra vergoeding, een Nederlandse filmset te bezoeken.

 

Download hier het inschrijfformulier (in .doc formaat.)

 

Interesse om deel te nemen en/of meer info?

Stuur dan een mail naar: filmclub@hartlooper.nl