Online reserveren
of bel: 030 232 04 50

Best of Movies That Matter

Omschrijving
Tijdens Best of Movies that Matter bieden we de drie mooiste films aan uit het Movies that Matter festivalprogramma 2018 aan, voor maar € 25,-. Op het programma staan de volgende titels:

11:30 uur Ask the Sexpert
Pauze met mogelijkheid om te lunchen
13:30 uur Armed to the Teeth
15:30 uur Foxtrot


Ask the Sexpert Vaishali Sinha, gesproken taal: Engels, Hindi. Ondertitelde taal: Engels
Documentaire met een humoristisch portret van de 93 jaar oude dokter Mahinder Watsa: dé man achter de superpopulaire column ‘Ask the Sexpert’ in de Indiase krant Mumbai Mirror. Watsa bespreekt daarin openhartig seksualiteit en de do’s en don’ts van het in India zeer beperkt besproken en door taboes omgeven thema seks.

Armed to the Teeth Alberto Arnaut, gesproken taal: Spaans. Ondertitelde taal: Engels
Documentaire van de ijzingwekkende en hartverscheurende reconstructie van de moord op twee studenten door het Mexicaanse leger in 2010. Wanneer Jorge en Javier op een avond op het punt staan uit te gaan, worden ze doodgeschoten door militairen die achter criminelen aan zitten. Familieleden gaan op zoek naar de waarheid en gerechtigheid, maar de cover-up reikt tot op de hoogste niveaus.

Foxtrot Samuel Maoz, gesproken taal: Hebreeuws, Arabisch, Duits. Ondertitelde taal: Nederlands
Michael en Dafna zijn uit het veld geslagen wanneer ze te horen krijgen dat hun zoon Jonathan is overleden tijdens zijn dienstplicht als wachter bij een verlaten grenspost. De feiten blijken echter een stuk complexer. In drie stilistisch uiteenlopende delen vertelt Maoz het drama vanuit het perspectief van vader, zoon en moeder. Alle drie dansen ze de foxtrot met het noodlot. Een dans met vele variaties, maar waar je ook heen gaat, je eindigt altijd op het punt waar je ooit begon.


Ook Cineville geldig

Cast


Regie zie filmomschrijving
Gesproken taal zie filmomschrijving
Ondertitelde taal zie filmomschrijving
Genre
Speelduur 420 minuten
Jaartal 2018
Productiejaar 2018
Release 31 mrt 2018
   
Kijkwijzer

Reserveren

Kies voorstelling:
Best of MtM:
-
+
à € 25,00

Terug