Online reserveren
of bel: 030 232 04 50

Hartloopertjes

 

Met Hartloopertjes biedt Louis Hartlooper Complex films op een speelse manier. Films voor de allerkleinsten. Bekijk hier het programma van Hartloopertjes die nu bij ons draaien of binnenkort verwacht worden. Films die wij vertonen binnen Hartloopertjes zijn Nederlands gesproken en er geldt een kindertarief van € 6 t/m 12 jaar.

 

 

Toen mijn vader een struik werd

De 10-jarige Toda (Celeste Holsheimer) woont in een bakkerij met haar vader (Teun Kuilboer), de beste taartenbakker van het land. Op een dag verandert alles: Toda’s vader wordt onverwacht weggeroepen om het land te verdedigen. Toda moet naar haar moeder (Noortje Herlaar), die in het buurland woont en waar het veilig is. En dus begint Toda aan een avontuurlijke en spannende reis waar ze onderweg de meest vreemde mensen ontmoet en in absurde situaties terecht komt. Naar het gelijknamige boek van de veel bekroonde schrijfster Joke van Leeuwen.

Verwacht vanaf 22 maart 2017
 

 


 

Hotel de grote L

De 12-jarige Kos (Julian Ras) woont samen met zijn vader (Frank Lammers) en drie zussen (Abbey Hoes, Bente Fokkens en Linde van der Storm) in hun familiehotel aan zee. Als zijn vader onverwacht in het ziekenhuis belandt staan de kinderen er alleen voor. Kos probeert de leiding van het hotel op zich te nemen, maar de samenwerking met zijn zussen loopt helemaal mis. Als de schuldeisers voor de deur staan kan Kos het hotel alleen nog maar redden door als jongen mee te doen aan de Miss Beach verkiezing. Tegelijkertijd probeert hij in de voetbalselectie te komen én indruk te maken op Isabel, het mooiste meisje van het heelal. Naar het gelijknamige jeugdboek van Sjoerd Kuyper; in 2015 bekroond met de Zilveren Griffel en door de Volkskrant uitgeroepen tot beste jeugdboek van het jaar.

Verwacht vanaf 19 april 2017
 

 


 

Besloten kindervoorstelling

Het is mogelijk om bij Louis Hartlooper een kinderfeestje te houden in de vorm van een besloten voorstelling. Neem voor meer informatie contact op met info@hartlooper.nl