Hartloopertjes

Met Hartloopertjes presenteert het Louis Hartlooper Complex wekelijks een filmprogramma voor alle leeftijden. Hartloopertjes biedt voor ieder wat wils, van de eerste bioscoopervaring voor de allerkleinsten tot spannende avonturenfilms voor oudere kinderen. Het programma is een mix van de nieuwste releases en oudere titels die opnieuw naar het grote doek gebracht worden. Een filmkaartje voor een Hartloopertjes-film kost in LHC slechts 7 euro.


MijnbijzonderrareweekmetTess_ps_2_jpg_sdhigh_132013635185075653_big.jpg

Mijn bijzonder rare week met Tess

Bang om als jongste van het gezin alleen over te blijven, begint Sam tijdens zijn vakantie op Terschelling vastberaden aan zijn zelfverzonnen alleenheidstraining. Door de ontmoeting met de ongrijpbare Tess, die een groot geheim met zich meedraagt, wordt hij een avontuur in getrokken dat hem doet inzien dat je je familie juist moet koesteren in plaats van ontvluchten. Sam neemt een drastisch besluit waardoor zijn bijzondere vriendschap met Tess op het spel komt te staan en Tess haar leven voorgoed zal veranderen. Let op: op donderdag 18 juli om 19:00 is er een speciale vertoning van deze film met na afloop een Q&A met regisseur Steven Wouterlood. Klik hier om kaarten te reserveren of kopen.

Lees meer


A2_NL_KapsalonRomy3_132061164114336795_big.jpg

Kapsalon Romy

Met frisse tegenzin past oma Stine (Beppie Melissen) op haar kleindochter Romy (Vita Heijmen), omdat haar pas gescheiden dochter Margot (Noortje Herlaar) moet werken. Oma, nog steeds actief als kapster, worstelt met beginnende Alzheimer. Romy vindt het niet leuk dat ze elke dag naar de kapsalon moet, maar alles wordt anders als oma Stine haar kleindochter in vertrouwen neemt over haar toenemende verwardheid. Dan realiseert Romy zich dat oma niet alleen op haar past maar zij ook op oma. De band tussen de twee groeit terwijl oma steeds meer lijkt te veranderen: ze is liever dan anders, makkelijker, en ze vertelt over haar jeugd in Denemarken. Romy staat oma zoveel mogelijk bij in het runnen van de kapsalon, maar als dat niet langer gaat trekt Romy haar eigen plan. Ze besluit oma’s grootste wens in vervulling te laten gaan. Kapsalon Romy is geregisseerd door Mischa Kamp naar het boek en scenario van Tamara Bos. Producent: Bos Bros. Distributeur: Cinemien. Van de makers van Minoes en Het Paard van Sinterklaas verschijnt dit najaar Kapsalon Romy in de Nederlandse bioscopen.

Verwacht op 2 okt 2019

Lees meer


ShaunhetSchaapHetRuimteschaapNL_132077413142347577_big.jpg

Shaun het Schaap: Het Ruimteschaap (NL)

Shaun Het Schaap krijgt een nieuwe buitenaardse gast op de boerderij genaamd Lu-La. Deze ondeugende en schattige alien met spectaculaire krachten moet een noodlanding maken in de buurt van de boerderij. Al snel gaat Shaun op een intergalactische missie om Lu-La weer terug naar huis te hoeden, voordat een duistere organisatie haar gevangen kan nemen.

Verwacht op 9 okt 2019

Lees meer