Zaalverhuur

Bent u op zoek naar een mooie zaal voor een filmpremière of besloten filmvertoning? Een seminar, college, receptie, vergadering of heisessie op een unieke locatie in de binnenstad van Utrecht?
Louis Hartlooper Complex staat garant voor inspiratie en gezelligheid. Wij hebben diverse sfeervolle ruimtes te huur voor groepen tot aan 200 personen. Naast vier mooie filmzalen, beschikt het pand over een bar, salon, café, diverse vergaderzalen en een aangenaam terras. Daarnaast zijn we flexibel en bovenal betaalbaar.

 

Catering
Voor grote en kleine gezelschappen verzorgen wij op uw verzoek ook de catering. Of het nu om een ontvangst, lunch, borrel, diner of buffet gaat, wij denken graag met u mee om uw evenement tot een succes te maken.

 

Trouwlocatie
Gaat u binnenkort trouwen en wilt u dat doen op een unieke trouwlocatie? Ook dit kan in Louis Hartlooper Complex. Wij zijn een officiële trouwlocatie, dus de huwelijksvoltrekking kan bij ons plaatsvinden.
Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u een e-mail sturen naar verhuur@hartlooper.nl of bellen naar: (030) 232 04 52.


Beschikbare ruimtes

 

  • Zaal 2
  • Zaal 3
  • Zaal 4
  • Foyer
  • Café Das Kabinett
  • Vergaderzaal
Zaal 1


Zaal 1

 

Zaal 1 is met een capaciteit van 201 stoelen de grootste zaal in ons complex. Deze zaal is onder de voormalige binnenplaats gebouwd en biedt tal van mogelijkheden.


Zaal 2

 

Zaal 2 biedt ruimte aan 106 personen en is onze een na grootste zaal, gelegen aan de parkzijde van het pand. De zaal is sfeervol voorzien van theaterverlichting en bruikbaar voor allerlei evenementen.


Zaal 3

 

Zaal 3 is gelegen op de eerste etage, aan het Ledig Erf. De filmzaal beschikt over 81 zitplaatsen. Deze zaal is geschikt voor presentaties, seminars, filmvoorstellingen etc.


Zaal 4

 

Zaal 4 is onze kleinste en authentiekste zaal en biedt plaats aan 55 personen. Deze zaal kent een andere sfeer dan de andere zalen. Zeer geschikt voor een besloten bijeenkomst, lezing of presentatie.


Foyer

 

De Foyer is onze grootste horecaruimte en is zeer geschikt voor ontvangsten/borrels/diners van grote partijen. De ruimte beschikt over een eigen bar en mogelijkheden voor gebruik beamer en scherm. Capaciteit: 70 zitplaatsen / 120 borrel


Café Das Kabinett

 

Café Das Kabinett is een sfeervolle multifunctionele (horeca)ruimte op de begane grond. Door de aanwezigheid van een eigen bar, beamer en geluidsinstallatie zijn er tal van mogelijkheden. Wij faciliteren hier borrels, presentaties, workshops en maandelijks wordt er zelfs tango gedanst. Capaciteit: 20 pers carré/40 pers theateropstelling/60 pers borrel


Auditorium

 

Het Auditorium is onze vergaderruimte gelegen aan de voorkant van het pand, met prachtig uitzicht op het Ledig Erf. De ruimte is geschikt voor cursussen, workshops en presentaties tot 20 personen. Ook in deze ruimte kan gebruik gemaakt worden van een beamer/internet en/of flipover.


Vergaderzaal

 

De vergaderzaal bevindt zich boven in de toren van het Louis Hartlooper Complex. Een heerlijke plek waar u ongestoord en comfortabel kunt overleggen. De ruimte biedt plaats aan maximaal 12 personen. Er zijn tevens mogelijkheden voor gebruik beamer, internet en/of flip-over.