logo
hd-img hd-img

Underground Horror Festival

Omschrijving

Halloween, 2020. De avond dat het Louis Hartlooper Complex transformeert in een authentieke grindhouse cinema tijdens het Underground Horror Festival van David DMP Moore. Een unieke ervaring met horrorfilms, vintage trailershows en originele grindhouse previews. Schrap je plannen want dit is een avond zoals je nog nooit hebt meegemaakt, een echte late night double feature picture show voor en door doorgewinterde horrorfans. Niet voor gevoelige ogen…

 

Night of the Living Dead (1968)

George A. Romero, 96′

De allereerste en misschien wel de allerbeste zombiefilm ooit gemaakt. Wanneer de doden herrijzen vindt een groepje Amerikanen zich opgesloten in een verlaten huis, met alleen een zelfgemaakte barricade tussen hen en de hordes ondoden. Dit is een absolute must-see voor filmliefhebbers en horror-fans.

Taal: ENGELS | Ondertiteling: NEDERLANDS

 

Zombie Holocaust (1980)

Marino Girolami, 84′

Een antropoloog en een arts komen terecht op een mysterieus eiland. Wat ze niet weten is wat in de jungle loert: zombies, kannibalen, gestoorde wetenschappers en meer… niks is te gek voor dit krankzinnige pulp-horror juweeltje van Italiaanse bodem.

Taal: ENGELS | Ondertiteling: NEDERLANDS

 

En verder…

Trailers van obscure parels uit de geschiedenis van de horror, exploitation en B-films.  Previews en pauze-materiaal uit de cultuur van drive-ins en grindhouses. En een onovertroffen enthousiaste sfeer, voor en door filmliefhebbers van de macabere tendens.


Regie George A. Romero | Marino Girolami
Genre Horror
Release 31 okt 2020
Speelduur 210 minuten
Gesproken taal Engels
Ondertitelde taal Nederlands
Kijkwijzer

Speeltijden (klik op de tijden voor kaartverkoop)

za 31 oktober 21:00 21:00