logo
hd-img hd-img

NFF x LHC: De Dick Maas Methode

Omschrijving

Het Nederlands Film Festival komt naar je toe dit jaar! Geniet van acht unieke festivalpremières op het grote doek. Van 25 september t/m 1 oktober staat er dagelijks (minimaal) een première op het programma in LHC. Bekijk hier het volledige programma.

 

Zondag 27 september – wereldpremière De Dick Maas Methode

Dick Maas is één van Nederlands meest succesvolle regisseurs. Met ongelimiteerde budgetten en on-Nederlandse stunts en special effects, heeft hij de Nederlandse film naar een ander niveau getild. Maar wie is die man achter Flodder, Amsterdamned en De Lift nou echt? Aan de hand van nooit eerder vertoonde beelden, is het de jonge filmmaker Jeffrey De Vore gelukt om het verhaal van Dick Maas te vertellen. Samen met Dick Maas en vele toonaangevende filmmakers en acteurs blikt deze documentaire terug op een ongekend succesvolle periode uit de Nederlandse filmgeschiedenis.

 

Wegens succes worden er extra NFF premières vertoond in Springhaver! Kijk voor tijden en tickets op www.springhaver/nff-x-springhaver.nl.

 

Deze film draait vanaf 1 oktober in het reguliere programma van het Louis Hartlooper Complex of Springhaver.


Regie Jeffrey de Vore
Cast Dick Maas (Zichzelf), Huub Stapel (Zichzelf), Tatjana Šimić (Zichzelf), Nelly Frijda (Zichzelf), Pierre Bokma (Zichzelf)
Genre Documentaire
Land Netherlands
Release 27 sep 2020
Productiejaar 2020
Speelduur 97 minuten
Gesproken taal Nederlands
Ondertitelde taal Geen
Kijkwijzer

Speeltijden (klik op de tijden voor kaartverkoop)

zo 27 september 19:00