logo
hd-img hd-img

Movies that Matter: Here We Are

Omschrijving

Movies that Matter On Tour brengt maandelijks een spraakmakende festivalfavoriet naar 17 filmtheaters door het hele land, zo ook naar het Louis Hartlooper Complex. In oktober staat de tragikomedie Here We Are op het programma. Na afloop van de film organiseert MtM On Tour Utrecht een nagesprek.

 

Here We Are

De gescheiden vijftiger Aharon is gestopt met werken om zich volledig te wijden aan de zorg voor zijn autistische zoon. Samen leiden ze een harmonisch leven, ver van de boze buitenwereld. Uri is echter bijna volwassen en zijn moeder vindt dat het tijd is dat hij begeleid gaat wonen om onafhankelijker te leren leven. Aharon gelooft niet dat een ander zijn zoon beter zal begrijpen en wil zelf zijn fulltime voogd blijven. Onder toenemende druk van zijn ex-vrouw en een maatschappelijk werker stemt hij uiteindelijk toch in. Op weg naar het instituut krijgt Uri echter een driftbui, waardoor Aharon besluit er samen vandoor te gaan. Uri is immers duidelijk nog niet klaar voor een scheiding. Of is het Aharon die zijn zoon niet kan loslaten?

 

Shai Avivi en Noam Imber vertolken de hoofdrollen in Here We Are, een pakkende en hartverwarmende tragikomedie van de Israëlische regisseur Nir Bergman over een vader-zoon relatie, ouder worden en leren loslaten.

 


Regie Nir Bergman
Cast Noam Imber, Smadi Wolfman, Shai Avivi
Genre Drama
Land Israel
Release 11 okt 2021
Productiejaar 2020
Speelduur 94 minuten
Gesproken taal Hebreeuws
Ondertitelde taal Nederlands
Kijkwijzer

Deze film wordt verwacht op 11 okt 2021. Houd deze pagina daarom goed in de gaten!