logo
hd-img hd-img

Filmen & Monteren met je Smartphone | Door Annelotte Verhaagen

Iedereen weet wel dat je met je smartphone kunt filmen, maar het resultaat is niet altijd wat je ervan verwacht. Je legt de mooiste gebeurtenissen vast, maar het gevolg is dat je telefoongeheugen al snel vol staat met losse beelden, zonder dat je er ooit echt iets mee doet. Herkenbaar? Doe dan mee met deze cursus en haal het beste uit je eigen smartphone. Of je nu een ambitieuze vlogger bent, de mogelijkheden van Instagram of TikTok wilt ontdekken, of de video’s op je eigen YouTube-kanaal wilt verbeteren. Je leert op een laagdrempelige en praktische manier mooie composities maken (horizontaal, verticaal of vierkant), een verhaal vertellen in enkele beelden, effectief gebruikmaken van filters, tekst en muziek, en natuurlijk monteren met een (gratis) app. Speciale voorkennis of technisch inzicht is niet nodig. Je werkt met je eigen smartphone.

 

Deze cursus vindt plaats op 20, 27 maart, 3 en 10 april met een reservedatum op 17 april. De cursus duurt van 19:00 tot 21:00.

 

Download HIER HET INSCHRIJFFORMULIER EN DE PRIJZEN


logo

Annelotte Verhaagen

Annelotte Verhaagen studeerde film- en televisiewetenschappen. Ze is werkzaam als filmjournalist, producent, researcher en regisseur van documentaires. Ze is eigenaar van filmenmetjesmartphone.nl en heeft een gepassioneerde missie om mensen betere video’s te leren maken met eenvoudige middelen.

 

“Altijd weer geweldig om mensen te laten zien hoe je met eenvoudige middelen, snel en zonder dure filmspullen of technisch inzicht goede video’s kunt maken!”