logo
hd-img hd-img

Festivals

In het LHC vinden jaarlijks een aantal uiteenlopende filmfestivals plaats. Dit is een combinatie van door onszelf geïnitieerde festivals en onafhankelijke festivals die het LHC als locatie hebben gekozen. Op verschillende momenten in het jaar wordt het filmtheater dus ondergedompeld in de festivalsferen. Bekijk hieronder het actuele aanbod van festivals.


Poster for

NFF x LHC 25 september t/m 1 oktober

Het Nederlands Film Festival komt naar je toe dit jaar! Geniet van acht unieke festivalpremières op het grote doek. Van 25 september t/m 1 oktober staat er dagelijks (minimaal) een NFF première op het programma in LHC. Koop nu kaarten voor: Buladó, Kom Hier Dat Ik U Kus, I.M., De Dick Maas Methode, Buiten is het Feest, Marionette, De Vogelwachter of La Última Primavera.

Lees meer

Poster for

LHC Open Doek

Het Louis Hartlooper Complex (LHC) krijgt uit het hele land regelmatig verzoeken van onder meer aanstormend filmtalent om films te mogen presenteren. Daaruit ontstond het idee om jaarlijks een dag een zaal ter beschikking te stellen aan filmtalent. Het hebben van een podium en het vertonen van film op het grote doek voor een publiek is voor filmmakers inspirerend en dus van groot belang.

Lees meer