logo
hd-img hd-img

Eten & drinken

Louis Hartlooper Complex is dagelijks geopend voor een heerlijke kop koffie, gebak, lunch, borrel of diner. Ons zonnige terras is ook een aanrader!


MENU

Wij werken met 100% biologisch vlees, eerlijke ingrediënten en diverse fair-trade producten. Bij het samenstellen van onze menukaart ligt de focus op het seizoen en de bijbehorende producten. Bovendien werken wij zoveel mogelijk met producten uit de regio. Met een gevarieerd aanbod aan vegetarische en verantwoorde gerechten staan wij voor puur en smaakvol eten & drinken. Zie hieronder de huidige menukaarten (klik op de afbeeldingen om te vergroten):

 


CineFood

Elke maandag en dinsdag kunt u gebruik maken van CineFood in het Louis Hartlooper Complex en Springhaver. Voor 20 euro kunt u kiezen uit alle reguliere voorstellingen en de door ons speciaal geselecteerde hoofdgerechten, te herkennen aan het CineFood logo. De CineFood-bon is te koop aan de kassa’s van beide theaters.

 

 

Voorwaarden

• Met CineFood heeft u de keuze uit alle reguliere voorstellingen en de geselecteerde hoofdgerechten.
• CineFood is alleen geldig op maandag en dinsdag.
• De aankoopprijs van de CineFood-bon is € 20, dit is exclusief eventuele filmtoeslagen.
• CineFood is niet te combineren met kortingsacties, met uitzondering van de tienrittenkaart/strippenkaart en Cinevillepas.
• CineFood dient vooraf te worden aangeschaft. Het is dus niet mogelijk om de bon met terugwerkende kracht in te zetten. Wilt u verzekerd zijn van een plek in de zaal? Reserveer uw ticket dan telefonisch en schaf de CineFood-bon aan bij de kassa.
• De bon is geldig t/m de einddatum die erop vermeld wordt.