Online reserveren
of bel: 030 232 04 50

 

Eten & drinken

 

Louis Hartlooper Complex is dagelijks geopend voor een heerlijke kop koffie, gebak, lunch, borrel of diner. Ons zonnige terras is ook een aanrader!

 

Biologisch & Bewust

Wij werken met 100% biologisch vlees, eerlijke ingrediënten en diverse fair-trade producten. Bij het samenstellen van onze menukaart ligt de focus op het seizoen en de daarbij behorende producten en werken wij zoveel mogelijk met producten uit de regio. Met een gevarieerd aanbod aan vegetarische en verantwoorde gerechten staan wij voor puur en smaakvol eten & drinken.

Reserveren
Wij nemen enkel reserveringen aan voor groepen vanaf 10 personen. Let op: op vrijdag en zaterdag nemen wij alleen reserveringen aan als u vóór 18:00 aanwezig kan zijn. Indien u met minder personen bent, bent u van harte welkom om gewoon bij ons binnen te lopen. Vanwege de in- en uitloop van onze filmvoorstellingen, is het verloop – en dus de kans op een plekje – vrij groot. Voor groepsreserveringen kunt een bericht sturen naar horeca@hartlooper.nl. Reserveren op het terras is helaas niet mogelijk.

 

Menukaart

De nieuwe menukaart is op 12 maart 2018 ingegaan. Klik op de afbeeldingen hieronder om onze kaarten te bekijken.