Tarantino Night

Ter gelegenheid van de release van Quentin Tarantino’s negende speelfilm, Once Upon a Time in... Hollywood, brengen we zijn moderne klassiekers Reservoir Dogs uit 1992 (19:00) én Pulp Fiction uit 1994 (21:00) eenmalig terug naar het grote doek. Beleef dus opnieuw hoe een juwelenheist radicaal in de soep loopt en hoe John Travolta en Uma Thurman de show stelen met hun dansmoves. Om klokslag middernacht volgt de allereerste screening van Once Upon a Time in... Hollywood. Een eerbetoon aan het gouden Hollywood-tijdperk met o.a. Leonardo DiCaprio, Brad Pitt en Margot Robbie.


 

Reservoir Dogs (1992)

Een aantal criminelen, die vreemden voor elkaar zijn, worden ingehuurd door misdaadbaas Joe Cabot (Lawrence Tierney) om een juwelierszaak te overvallen. Direct vanaf het begin krijgen ze valse namen om ervoor te zorgen dat ze elkaar niet kunnen identificeren. Mr. White (Harvey Keitel) is een beroepscrimineel die nieuwkomer Mr. Orange (Tim Roth) onder zijn hoede neemt. Mr. Pink (Steve Buscemi) is een wezelachtige eenling die geobsedeerd is door professionaliteit. Mr. Blonde (Michael Madsen) komt rechtstreeks uit de gevangenis en is niet meer de persoon die hij geweest is. Wanneer de politie precies op het moment van de overval op de plaats delict arriveert, ontstaat langzaam het vermoeden dat een van de criminelen eigenlijk een politie informant is. Het verhaal springt heen en weer tussen gebeurtenissen van voor en na de overval (maar niet tijdens).

woensdag 14 augustus | 19:00 | zaal 2 | € 9,50 per ticket

Reserveer of koop hier

 

 

Pulp Fiction (1994)

De twee huurmoordenaars Jules Winnfield (Samuel L. Jackson) en Vincent Vega (John Travolta) zijn op pad om een koffer op te halen die is gestolen van hun werkgever, maffiabaas Marsellus Wallace (Ving Rhames). Wallace heeft Vincent bovendien gevraagd om zijn vrouw Mia (Uma Thurman) mee uit te nemen omdat hij zelf de stad uit gaat. Butch Coolidge (Bruce Willes) is een bokser wiens gloriedagen achter zich liggen. Hij wordt betaald door Wallace om zijn eerstvolgende gevecht te verliezen. Honey Bunny (Amanda Plummer) en Pumpkin (Tim Roth) zijn een stel jonge geliefden en kruimeldieven die besluiten dat ze hun aanpak moeten veranderen. De levens van deze ogenschijnlijke vreemdelingen zijn met elkaar verweven in vier verhalen van geweld en verlossing.

woensdag 14 augustus | 21:00 | zaal 2 | € 10,50 per ticket (incl. € 1 lange film toeslag)

Reserveer of koop hier

 

 

Once Upon a Time in... Hollywood - Nachtelijke première

Op 15 augustus wordt de negende film van de levende legende Quentin Tarantino, Once Upon a Time in... Hollywood, uitgebracht. Deze langverwachte film willen we jullie geen seconde langer dan nodig is onthouden. Daarom hebben we om klokslag middernacht alvast een eerste vertoning ingepland. Wil jij een van de eersten zijn die o.a. Leonardo DiCaprio, Brad Pitt en Margot Robbie op het scherm ziet schitteren? Reserveer of koop dan snel een kaartje voor deze nachtelijke première. Met inleiding van filmexpert Rudi de Boer.

donderdag 15 augustus | 00:00 | zaal 1 | € 10,50 per ticket (incl. € 1 lange film toeslag)

Reserveer of koop hier

 

 Terug