Brommerbios x RAUM x LHC: Tigers Are Not Afraid

Speciale voorpremière van Tigers Are Not Afraid van Issa López, in samenwerking met RAUM en de Brommerbios. Voor deze ene keer vertonen we de film niet in een van onze vijf zalen, maar in de openlucht! Onze favoriete mobiele bioscoop strijkt op vrijdagavond 16 augustus namelijk neer bij RAUM op het Berlijnplein 520 in Utrecht, voor een gratis vertoning van dit tragische donkere sprookje. Neem dus een stoel of kleedje mee en zoek een lekker plekje om je mee te laten voeren naar Mexico City.


Tigers Are Not Afraid - Issa López

Een hartverscheurend mooi en tragisch donker sprookje, waarin de tienjarige Estrella drie wensen krijgt om haar te helpen overleven te midden van het drugsgeweld in Mexico. Met de hulp van een bende straatschoffies en haar eigen gecreëerde fantasiewereld gaat zij de confrontatie aan met de drugsbende die zoveel kinderen wees maakt. Vanaf 29 augustus te zien in het Louis Hartlooper Complex. “This is one terrific film, both tough and touching. Two minutes in, I was under its spell.” – Stephen King

 

Praktische info

Filmvertoning: gratis (neem je eigen kleedje of stoel mee!)
Strandstoel huren: € 2,50
Filmdiner (drie gangen) + strandstoel: € 27,50 (exclusief drank)
Aanvang diner: 18:30
Aanvang film: 21:00
Locatie: RAUM, Berlijnplein 520, Utrecht

 

World City Tour

In de zomermaanden neemt RAUM je mee op wereldreis! Via zes prachtige films wordt namelijk een bezoek gebracht aan de wereldsteden Tokyo (Japan), Beiroet (Libanon), Nairobi (Kenia), Mexico City (Mexico), Los Angeles (USA) en Kabul (Afghanistan). De films worden niet in een filmzaal, maar in de openlucht vertoond op het scherm van de Brommerbios: dé Utrechtse mobiele buitenbioscoop. Alle vertoningen zijn gratis toegankelijk en vinden plaats bij RAUM op het Berlijnplein 520 in Utrecht. Het programma is onder andere samengesteld op basis van de wereldsteden waarin de films zich afspelen. RAUM specialiseert zich als cultureel stadslab immers in het (toekomstige) stadsleven en stedelijke kwesties via expo’s en events. De curatie van het programma is in handen van Roos Stelling (programmeur Louis Hartlooper Complex & Springhaver) in samenwerking met RAUM.

 

Meer informatie

 Terug