CineFest in Louis Hartlooper

Onder het label CineFest vertonen we in Louis Hartlooper en Springhaver films die net iets experimenteler of grensverleggender zijn dan je van ons gewend bent. Deze titels hebben vaak hoge ogen gegooid op verschillende internationale filmfestivals of zijn zelfs in de prijzen gevallen. De kijker wordt meegezogen in verhalen over diverse personages en krijgt een inkijkje in nieuwe werelden. Elke dag van de week worden CineFest films nu een of meerdere malen vertoond. Dit programma is ontstaan omdat we elke film die landelijk wordt uitgebracht een kans willen geven in Utrecht.


 

Britt-Marie was hier (Tuva Novotny)

 

De 63-jarige Britt-Marie besluit haar man na 40 jaar huwelijk te verlaten. De inwoners van het kleine dorpje Borg geven haar een impuls om een nieuw leven te beginnen.

Reserveer of koop hier

 

 

Funan (Denis Do)

 

Als de jonge Chou door de komst van het Rode Khmer regime gescheiden wordt van haar 4-jarige zoon, blijft ze onder schimmige omstandigheden vastberaden haar familie te herenigen.

Reserveer of koop hier

 

 

Qui m'aime me suive! (José Alcala)

 

Wanneer de gepensioneerde Simone haar echtgenoot Gilbert voor een minnaar verlaat, krijgt hij plots de hots voor zijn echtgenote terug en zet alles op alles om haar terug te winnen.

Reserveer of koop hier

 

 


NB: het programma en de kaartverkoop van de nieuwe filmweek (donderdag t/m woensdag) staan wekelijks op dinsdag vóór 9:00 online.Terug