CineFest in Louis Hartlooper

Onder het label CineFest vertonen we in Louis Hartlooper en Springhaver films die net iets experimenteler of grensverleggender zijn dan je van ons gewend bent. Deze titels hebben vaak hoge ogen gegooid op internationale filmfestivals of zijn zelfs in de prijzen gevallen. De kijker wordt meegezogen in verhalen van uiteenlopende personages en krijgt daarbij een inkijkje in nieuwe werelden. CineFest is ontstaan omdat we elke film die landelijk wordt uitgebracht een kans willen geven in Utrecht.

 

Elke dag van de week is er een moment waarop een CineFest film te zien is. CineFest films zijn meestal minder vaak en korter bij ons te zien, maar zeker de moeite waard om rekening mee te houden in je agenda. Op donderdag (premièredag) betaal je slechts € 7,- voor een kaartje. 


 

Nina Wu (Midi Z)

 

Nina breekt na jaren zwoegen door als actrice. Terwijl ze van alle roem geniet, verliest ze haar grip op de realiteit wanneer een onderdrukte herinnering naar de oppervlakte ovendrijft.

Reserveer of koop hier

 

 

Puck & Hans - Made in Holland (Peter Wingender)

 

Puck & Hans staan sinds de jaren ‘60 aan de frontlinie van de Nederlandse modewereld. Een retrospectief van hun werk vormt een rode draad voor de docu die het werk van dit duo belicht.

Reserveer of koop hier

 

 

Snelweg NL (Ben van Lieshout)

 

Een poëtische en schurende roadmovie over de intrigerende en wereld op en aan de snelweg. De snelweg in Nederland heeft een totale lengte van bijna 2500 kilometer. Wat zegt dit monumentale netwerk over ons?

Reserveer of koop hier

 

 


NB: het programma en de kaartverkoop van de nieuwe filmweek (donderdag t/m woensdag) staan wekelijks op dinsdag vóór 9:00 online.Terug