CineFest in Louis Hartlooper

Onder het label CineFest vertonen we in Louis Hartlooper en Springhaver films die net iets experimenteler of grensverleggender zijn dan je van ons gewend bent. Deze titels hebben vaak hoge ogen gegooid op verschillende internationale filmfestivals of zijn zelfs in de prijzen gevallen. De kijker wordt meegezogen in verhalen over diverse personages en krijgt een inkijkje in nieuwe werelden. Elke dag van de week worden CineFest films nu een of meerdere malen vertoond. Dit programma is ontstaan omdat we elke film die landelijk wordt uitgebracht een kans willen geven in Utrecht. Op donderdag (premièredag) betaal je slechts € 7,- voor een kaartje.


 

Celle que vous croyez (Safy Nebbou)

 

Claire doet zich online voor als iemand anders om haar ex te begluren. Als ze in de digitale wereld in contact komt met zijn vriend Alex, vallen de twee als een blok voor elkaar.

Reserveer of koop hier

 

 

Monos (Alejandro Landes)

 

Een groep rebellerende jongeren houdt de wacht over een gevangene en een koe. Als zij na een hinderlaag de jungle in vluchten, brokkelt de controle af en valt hun missie in elkaar.

Reserveer of koop hier

 

 


NB: het programma en de kaartverkoop van de nieuwe filmweek (donderdag t/m woensdag) staan wekelijks op dinsdag vóór 9:00 online.Terug