CineFest in Louis Hartlooper

Onder het label CineFest vertonen we in Louis Hartlooper en Springhaver films die net iets experimenteler of grensverleggender zijn dan je van ons gewend bent. Deze titels hebben vaak hoge ogen gegooid op verschillende internationale filmfestivals of zijn zelfs in de prijzen gevallen. De kijker wordt meegezogen in verhalen over diverse personages en krijgt een inkijkje in nieuwe werelden. Elke dag van de week worden CineFest films nu een of meerdere malen vertoond. Dit programma is ontstaan omdat we elke film die landelijk wordt uitgebracht een kans willen geven in Utrecht. Op donderdag (premièredag) betaal je slechts € 7,- voor een kaartje.


 

Rafiki (Wanuri Kahiu)

 

Kena en Ziki zijn ondanks de rivaliteit tussen hun families innig bevriend. Als er liefde tussen de twee meisjes opbloeit, moet het tweetal kiezen voor hun geluk of hun veiligheid.

Reserveer of koop hier

 

 

Take Me Somewhere Nice (Ena Sendijarevic)

 

Als de Nederlandse Alma de zomer doorbrengt in Bosnië om een connectie met haar vaderland te maken, komt ze van de ene absurde situatie in de andere terecht.

Reserveer of koop hier

 

 


NB: het programma en de kaartverkoop van de nieuwe filmweek (donderdag t/m woensdag) staan wekelijks op dinsdag vóór 9:00 online.Terug