De Line Up: Animatievariété

Tekenen is misschien wel de meest toegankelijke kunstvorm die er bestaat. Er valt veel bijzonders te ontdekken op het gebied van tekenen binnen het hedendaagse kunstdiscours. Om die reden presenteert het Centraal Museum dit najaar een grootse tentoonstelling over tekenen van 1950 tot nu: De Line Up. Speciaal voor het Louis Hartlooper Complex selecteerden de curatoren van De Line Up in samenwerking met Gerben Schermer (animatie-expert) hun favoriete animatiefilms en stelden een internationaal programma samen. 


 

De Line Up: Animatievariété - 9 oktober

De volgende korte animatiefilms staan op 9 oktober het programma: Life and DeathTears of ChiwenLa memoria dei caniWonderTu Ressembles à Moi (You Look Like Me), Earthly ManImpossible Figures and Other Stories IIDracula en Manipulation. Elk onderdeel van het programma zal worden voorzien van een korte introductie door de samenstellers van het programma.

Reserveer of koop hier kaarten

 

 

De Line Up: Animatievariété - 30 oktober

De volgende korte animatiefilms staan op 30 oktober het programma: SwarmingDouble FikretDreamsAnal Juke ~Anal Juice~The Great RabbitTotoMan on the ChairVideogioco a Loop ExperimentTwoTape GenerationsInk MediaThe Adventure of LiangliangMirror en My Mamma Is Bossies (My Mum’s Bonkers). Elk onderdeel van het programma zal worden voorzien van een korte introductie door de samenstellers van het programma.

Reserveer of koop hier kaartenTerug