Uitfeest: LHC Filmquiz

Het Uitfeest is dé start van het Utrechtse culturele seizoen! Dit jaar voor het eerst een heel weekend boordevol gratis muziek, film, theater, beeldende kunst en literatuur. In het LHC organiseren we op zaterdag 15 september maar liefst 2x een speciale LHC Filmquiz van ca. 45 minuten om 16:00 en om 17:00. Elke LHC Filmquiz heeft weer nieuwe vragen, dus je kunt ze gewoon allebei meespelen.

 

Hoeveel vrouwen deelden het bed met James Bond? Hoeveel herten sterven er in The Deer Hunter? En welke film won 1 minuut een Oscar en moest hem daarna inleveren? Als jouw brein ook begint te kraken bij deze vragen, doe dan mee met de LHC Filmquiz. Welk team weet de pittige trivia, ondersteund door muziek en fragmenten, het best te plaatsen? Doe mee en maak kans op mooie prijzen en niet te vergeten, eeuwige roem!

 

Gratis kaarten kunnen worden afgehaald aan onze kassa (max. 4 p.p.). Het is niet mogelijk om (online) te reserveren.


 

Tip: in Springhaver organiseren we op zaterdag 15 september een gratis vertoning van de prijswinnende tragikomede Lady Bird van Greta Gerwig. Gratis kaarten hiervoor kunnen worden afgehaald aan de kassa van Springhaver (max. 2 p.p.).

Lees hier meerTerug