Nu te zien in Louis Hartlooper

Elke donderdag zie je weer nieuwe films bij Louis Hartlooper! Op donderdag (premièredag) betaal je slechts € 7,- voor een kaartje.


Downton Abbey (Michael Engler)

De geliefde personages uit de populaire Britse televisieserie keren terug nu de familie Crawley zich moet voorbereiden op koninklijke gasten op hun landgoed. Zal het de gepensioneerde butler Carson lukken om dit belangrijke evenement in goede banen te leiden?

Reserveer of koop hier

 

 

Hustlers (Lorene Scafaria)

Als een groep getalenteerde strippers hun inkomsten na de beurscrash van 2008 ziet dalen, draaien zij de macht om en besluiten zij hun voormalige Wall Street klanten op te lichten. Maar wanneer hebzucht de overhand krijgt, komt ook de sterke arm der wet om de hoek kijken.

Reserveer of koop hier

 

 

Miles Davis: Birth of the Cool (Stanly Nelson)

Een bijzondere inkijk in het leven van de invloedrijke jazzmuzikant Miles Davis, die de muziekcultuur ingrijpend beïnvloedde en de belichaming werd van alles wat cool is. Zo overweldigend divers en fantastisch als zijn muziek is, zo vol en dramatisch was zijn leven.

Reserveer of koop hier

 

 


NB: het programma en de kaartverkoop van de nieuwe filmweek (donderdag t/m woensdag) staan wekelijks op dinsdag vóór 9:00 online.Terug