Nu in Louis Hartlooper

Elke donderdag zie je weer nieuwe films bij Louis Hartlooper! Op donderdag (premièredag) betaal je slechts € 7,- voor een kaartje.


Can You Ever Forgive Me? (Marielle Heller)

 

Wanneer het werk van de succesvolle biograaf, en kattenvrouwtje, Lee Israel uit de smaak valt en ze haar boeken niet langer gepubliceerd krijgt, gebruikt ze haar schrijftalent om anderen te misleiden. Genomineerd voor 3 Oscars waaronder Beste Actrice en Beste Mannelijke Bijrol.

Reserveer of koop hier

 

 

Eighth Grade (Bo Burnham)

 

> De dertienjarige Kayla geeft in haar vlogs vastberaden adviezen over volwassen worden en hoe je dat een beetje zelfverzekerd kunt doen. In het echte leven staat ze echter aan de zijlijn en vindt maar moeilijk aansluiting bij haar leeftijdgenoten, laat staan de jongen op wie ze verliefd is. Winnaar Publieksprijs Sundance en Golden Globe Nominatie Beste Actrice.

 

Reserveer of koop hier

 

 

> Mid90s (Jonah Hill)

 

> De eenzame tiener Stevie groeit op in het L.A. van de jaren negentig. Zijn alleenstaande moeder is veel weg, zijn gewelddadige broer kijkt nauwelijks naar hem om en ook op school heeft niemand aandacht voor hem. Wanneer hij een groep skateboarders ontmoet, doet hij alles om bij ze te horen en leert daarbij een aantal harde levenslessen.

 

Reserveer of koop hier

 

 


NB: het programma en de kaartverkoop van de nieuwe filmweek (donderdag t/m woensdag) staan wekelijks op dinsdag vóór 9:00 online.Terug