Vanaf vrijdag in Louis Hartlooper

Elke donderdag zie je weer nieuwe films bij Louis Hartlooper! Op donderdag (premièredag) betaal je slechts € 7,- voor een kaartje.


 

Sir (Rohena Gera)

De jonge weduwe Ratna werkt als huishoudster bij Ashwin, een zoon van een rijke familie uit Mumbai. Op het eerste gezicht lijkt het leven van Ashwin perfect, maar al snel blijkt dat hij niet het leven leidt dat hij zelf zou willen. De koppige Ratna laat zich daarentegen niet weerhouden door haar achtergrond en omgeving.Terwijl hun werelden samenkomen en de aantrekkingskracht tussen de twee overduidelijk is, lijkt een gelijkwaardig leven samen echter niet tot de mogelijkheden te behoren.

Reserveer of koop hier

 

 

 


Special release: Mandy (Panos Cosmatos)

Nicolas Cage schittert in de psychedelische horrorthriller Mandy van visionair regisseur Panos Cosmatos. Buitenstaanders Red Miller (Cage) en Mandy Bloom (Andrea Riseborough) leven een vredig bestaan in de bossen. Als hun veilige toevluchtsoord tussen de dennennaalden woest wordt verstoord door een sekte geleid door sadist Jeremiah Sand (Linus Roache), belandt Red in een fantasmagorische trip doordrenkt met bloederige wraak en doorspekt met vuur. Let op: geen donderdag premièredag film.

Reserveer of koop hier

 

 

 


NB: het programma en de kaartverkoop van de nieuwe filmweek (donderdag t/m woensdag) staan wekelijks op dinsdag vóór 9:00 online.


Terug