Nu in Louis Hartlooper

Elke donderdag zie je weer nieuwe films bij Louis Hartlooper! Op donderdag (premièredag) betaal je slechts € 7,- voor een kaartje.


Us (Jordan Peele)

 

In de hoop op een ontspannen familievakantie nemen Adelaide en Gabe Wilson (Lupita Nyong’o en Winston Duke) hun twee kinderen mee naar een strandhuis. Wanneer de duisternis valt ontdekken ze echter vier griezelige figuren op de oprit. Al snel slaat de sereniteit van de vakantie om in chaos.

Reserveer of koop hier

 

 

The Hummingbird Project (Kim Nguyen)

 

De neven Vincent (Jesse Eisenberg) en Anton (Alexander Skarsgård) hebben een even bizar als geniaal plan om rijk te worden: een glasvezelkabel dwars door Amerika aanleggen. Al snel worden ze gedwarsboomd door hun voormalige baas Eva Torres (Salma Hayek).

Reserveer of koop hier

 

 

Lazzaro Felice (Alice Rohrwacher)

 

In een geïsoleerd Italiaans plattelandsdorp ontstaat een onwaarschijnlijke vriendschap tussen de naïeve jonge boer Lazzaro en de adellijke jongeman Tancredi. Ze belanden in een surrealistisch avontuur waarin Lazzaro zijn vertrouwde omgeving achter zich moet laten. Winnaar Beste Scenario in Cannes.

Reserveer of koop hier

 

 


NB: het programma en de kaartverkoop van de nieuwe filmweek (donderdag t/m woensdag) staan wekelijks op dinsdag vóór 9:00 online.Terug