Online reserveren
of bel: 030 232 04 50

Double Bill: Blade Runner (2019-2049)

Vijfendertig jaar na de release van Ridley Scott's (inmiddels) cultklassieker Blade Runner uit 1982 werd Denis Villeneuve's visueel adembenemende vervolg Blade Runner 2049 een paar weken geleden uitgebracht. Dé ultieme gelegenheid voor een double bill als je het ons vraagt. We hebben er even op moeten wachten (gelukkig geen 35 jaar) maar het is gelukt. Op zondagmiddag 19 november draaien we vanaf 11:30 beide films achter elkaar.

 

Reserveer hier kaarten voor Blade Runner: The Final Cut >

Reserveer hier kaarten voor Blade Runner 2049 >

 

 

Blade Runner: The Final Cut

Ridley Scotts definitieve versie van zijn klassieker uit 1982, biedt een hele nieuwe generatie filmliefhebbers de mogelijkheid om een van de visueel indrukwekkendste sci-fi films aller tijden op het grote doek te zien. Politieman Deckard (Harrison Ford), gespecialiseerd in het opsporen van nauwelijks van echte mensen te onderscheiden androïden, krijgt de opdracht om vijf van deze ontsnapte replicants op te sporen en te vernietigen. Na vier jaar worden ze namelijk afgedankt omdat ze anders te veel aan het leven gaan hechten. Er volgt een jacht door een prachtig vormgegeven, futuristisch Los Angeles, waar het altijd regent.

 

 

Blade Runner 2049 (2D)

Een nieuwe ‘blade runner’, politieagent K (Ryan Gosling), ontdekt een lang verborgen geheim dat totale chaos kan veroorzaken. K’s ontdekking leidt tot een speurtocht naar de voormalige ‘blade runner’ Rick Deckard (Harrison Ford), die al dertig jaar vermist wordt. Geproduceerd door Ridley Scott (regisseur en producent van o.a. The Martian, Alien: Covenant en Blade Runner). Verder met o.a. Sylvia Hoeks, Jared Leto, Robin Wright en Ana de Armas.

 

 

 Terug