Online reserveren
of bel: 030 232 04 50

Movies that Matter On Tour: A River Below

 

Movies that Matter On Tour brengt maandelijks een spraakmakende festivalfavoriet naar 17 filmtheaters door het hele land, zo ook naar ons in het Louis Hartlooper Complex. Dit seizoen op het programma: documentaire No Place for a Rebel (maandag 2 oktober), drama Insyriated (maandag 6 november), documentaire A River Below (maandag 4 december) en drama Tamara (maandag 8 januari). Lees hieronder meer over de films en klik door voor kaarten.

 


 

A River Below

Documentaire van Mark Grieco over de zeldzame roze dolfijn die diep in de Amazone leeft. De soort is een makkelijke prooi voor lokale vissers en is daarom bijna uitgestorven. Een Braziliaanse televisiester en een bioloog strijden beiden op geheel eigen wijze voor het behoud van het dier, tot een schandaal de verhoudingen op scherp zet en prangende ethische kwesties blootlegt.

Maandag 4 december | 19:00 | € 8,50 per kaart

 

Reserveer kaarten >

 

 

Tamara

Drama van Elia Schneider gebaseerd op het leven van Tamara Adrian, de eerste transgender politica van Venezuela. De film laat zien hoe Teo zich vrouw voelt maar zich conformeert aan de geldende normen in vaderland Venezuela. Teo start een gezin en draagt voortaan mannenkleding. Na een tijdje wringt de schoen en begint de transformatie tot haar ware zelf: Tamara.

Maandag 8 januari | 19:00 | € 8,50 per kaart

 

Reserveer kaarten >

 

 Terug