Schrijfcafé

Het Schrijfcafé is een plek om ongedwongen te schrijven, nieuwe inspiratie op te doen, te experimenteren op papier en om je schrijfsels te delen met andere schrijfliefhebbers. Het Schrijfcafé draait vooral om het plezier in het schrijven en het op gang brengen van de woordenstroom. De ervaren schrijfdocente Nanda Huneman (Wonder-word) verrast je met laagdrempelige en creatieve schrijfopdrachten. Zij maakt daarbij gebruik van film, muziek, literatuur, hapjes en ander onverwacht inspiratiemateriaal. Ieder Schrijfcafé heeft een eigen thema.

 

Schrijf oud, Schrijf nieuw

Het schrijfcafé draait vooral om het plezier in het schrijven. Laagdrempelige en creatieve schrijfopdrachten helpen je op gang. Ieder schrijfcafe heeft een thema. Tijdens het schrijfcafé van zaterdag 5 januari kijk je al schrijvend terug op 2018 en blik je vooruit op 2019. Je maakt een gedicht waarin je de sfeer en de essentie van het afgelopen jaar samenvat en je beschrijft op creatieve wijze het ideale nieuwe jaar. Het schrijfcafe is een plek om ongedwongen te schrijven, nieuwe inspiratie op te doen, verschillende stijlen uit te proberen en om je schrijfsels te delen met andere schrijfliefhebbers. Bij het schrijfcafé is iedereen welkom. Schrijfervaring is niet nodig. Je bent welkom om de hele reeks te volgen, maar de cafe’s zijn ook prima afzonderlijk te volgen. Het schrijfcafé is tevens een goede manier om kennis te maken met de werkwijze van Nanda.

 

Praktisch

Iedere eerste of tweede zaterdag van de maand, van 11.00-13.00 uur, in het Louis Hartlooper Complex, Tolsteegbrug 1 te Utrecht.

Kosten zijn 20 euro, inclusief twee drankjes. Aanmelden is niet nodig. Je kan gewoon binnenlopen en ter plekke contant betalen.

Klik hier voor meer informatie over schrijfdocente Nanda Huneman


 

  • 10 Nanda Huneman uitleg schrijfoefening schrijfcafe.jpg
  • 13 Nanda Huneman Schrijfcursus Doorbraak.jpg
  • 21 Nanda Huneman cafe schrijfster creatief.jpg
  • 23 schrijfcafe overzicht tafel .jpg
  • 28 schrijfcursus voordragen poezie.jpg
  • 36 schrijven is kijken .jpgTerug