Schrijfcafé

Het Schrijfcafé is een plek om ongedwongen te schrijven, nieuwe inspiratie op te doen, te experimenteren op papier en om je schrijfsels te delen met andere schrijfliefhebbers. Het Schrijfcafé draait vooral om het plezier in het schrijven en het op gang brengen van de woordenstroom. De ervaren schrijfdocente Nanda Huneman (Wonder-word) verrast je met laagdrempelige en creatieve schrijfopdrachten. Zij maakt daarbij gebruik van film, muziek, literatuur, hapjes en ander onverwacht inspiratiemateriaal. Ieder Schrijfcafé heeft een eigen thema.

 

Van september t/m juni elke eerste zaterdag van de maand, van 11:00-13:00, in het Louis Hartlooper Complex, Tolsteegbrug 1 te Utrecht. 15 euro, inclusief twee drankjes. Aanmelden is niet nodig. Je kan gewoon binnenlopen. Bij het Schrijfcafé is iedereen welkom, schrijfervaring is niet nodig. Zie ook de blog 'De lichtheid van het Schrijfcafé'. De volgende editie van het Schrijfcafé is op zaterdag 2 juni.

 

Kan je er niet bij zijn zaterdag 2 juni maar heb je wel behoefte aan een creatieve boost? Stuur dan een mailtje naar nanda@wonder-word.nl met de titel 'Schrijfcafe online'. Na betaling (15 euro excl. btw) ontvang je zaterdag 2 juni een mail met:

• Drie stimulerende schrijfopdrachten via tekst, video of podcast

• Een blog of vlog om in de sfeer te komen
• Een verrassing

 

Vervolgens plan je zelf ergens twee uur schrijftijd in en ga je los. In het LHC of gewoon thuis.

 

Voor meer informatie over de docente, zie www.wonder-word.nl

 Terug