Online reserveren
of bel: 030 232 04 50

Nu in Louis Hartlooper

Quality Time (Daan Bakker) is een Nederlandse tragikomedie die bestaat uit vijf korte verhalen over mannen in de dertig die zich door het leven worstelen. Het gebruik van zeer uiteenlopende vertelvormen weerspiegelt de absurditeit van ons bestaan.

Reserveer nu >

 

 

Raw (Julia Ducournau) is een Frans-Belgisch horrordrama waarin vegetariër Justine een ontoombare trek in rauw vlees krijgt nadat ze tijdens een ontgroeningsritueel wordt gedwongen om vlees te eten. De film won prijzen in Londen en Cannes en zorgde voor heftige reacties tijdens de eerste vertoningen.

Reserveer nu >

 

 

The Lost City of Z (James Gray) is een biografische boekverfilming over een van de moedigste ontdekkingsreizigers van de 20e eeuw. Avonturier Percy Fawcett (Charlie Hunnam) ontdekt in het Amazonewoud restanten van een oude, ver ontwikkelde beschaving. Bij terugkomst in Engeland wordt het idee van het bestaan van een mythische stad El Dorado belachelijk gemaakt.

Reserveer nu >

 

 

NB: het programma en de kaartverkoop van de nieuwe filmweek (donderdag t/m woensdag) staan wekelijks op dinsdag vóór 9:00 online.Terug