Online reserveren
of bel: 030 232 04 50

Nu in Louis Hartlooper

Borg/McEnroe (Janus Metz) is het waargebeurde verhaal van één van 's werelds grootste sporticonen Björn Borg (Sverrir Gudnason) en zijn grootste rivaal, de jonge en getalenteerde John McEnroe (Shia LaBeouf). Hun legendarische duel tijdens het Wimbledon-toernooi van 1980 werd destijds omschreven als ‘When Ice met Fire’ en veranderde de tenniswereld voor altijd.

Reserveer nu >

 

 

Good Time (Ben en Josh Safdie) is een hypnotiserende misdaadthriller waarin Connie (Robert Pattinson) aan een bizarre rit door de New Yorkse onderwereld begint nadat zijn jongere broer Nick (Benny Safdie) is opgepakt bij een mislukte bankoverval. In één nacht belandt hij van de ene in de andere chaotische en gevaarlijke situatie.

Reserveer nu >

 

 

HhhH - The Man with the Iron Heart (Cédric Jimenez) is een waargebeurd oorlogsdrama over één van de gevaarlijkste personen van het naziregime en de dappere mannen en vrouwen van het verzet die vastbesloten waren hem ten onder te brengen.

Reserveer nu >

 

 

NB: het programma en de kaartverkoop van de nieuwe filmweek (donderdag t/m woensdag) staan wekelijks op dinsdag vóór 9:00 online.

 Terug