Online reserveren
of bel: 030 232 04 50

Vanaf nu in Louis Hartlooper

Elke donderdag zie je weer nieuwe films bij Louis Hartlooper! Op donderdag (premièredag) betaal je slechts € 6,- voor een kaartje.

 

Breathe (Andy Serkis) is een waargebeurd romantisch drama met Andrew Garfield als avontuurlijke man die verlamd raakt door polio maar zich weigert over te geven aan de ziekte.

Reserveer kaarten >

 

 

On Body and Soul (Ildikó Enyedi) is een Hongaars drama waarin de introverte Mária en haar gesloten baas Endre voor elkaar vallen als zij er per toeval achter komen dat ze elke nacht dezelfde dromen hebben. Winnaar Gouden Beer 2017 en European Film Award Beste Actrice voor Alexandra Borbély.

Reserveer kaarten >

 

 

The Party (Sally Potter) is een zowel wrang als hilarisch portret van een groep vrienden die hun zekerheden in duigen zien vallen.

Reserveer kaarten >

 

 

Human Flow (Ai Weiwei) is een documentaire die de onthutsende omvang van de vluchtelingencrisis en de diepgaande persoonlijke verhalen van mensen die er middenin zitten laat zien.

Reserveer kaarten >

 

 

NB: het programma en de kaartverkoop van de nieuwe filmweek (donderdag t/m woensdag) staan wekelijks op dinsdag vóór 9:00 online.

 Terug