Online reserveren
of bel: 030 232 04 50

Vanaf donderdag in Louis Hartlooper

Elke donderdag zie je weer nieuwe films bij Louis Hartlooper! Op donderdag (premièredag) betaal je slechts € 6,- voor een kaartje.

 

Battle of the Sexes (Jonathan Dayton, Valerie Faris) is de nieuwste tragikomedie van de makers van Little Miss Sunshine en Ruby Sparks. Over de zinderende tenniswedstrijd in 1973 tussen de nummer één van de wereld Billie Jean King (Emma Stone) en ex-kampioen en notoire ritselaar Bobby Riggs (Steve Carell). Het werd het meest bekeken sportevenement allertijden.

Reserveer nu >

 

 

Petit Paysan (Hubert Charuel) is een Frans drama waarin een boer bereid is tot het uiterste te gaan om zijn kudde veilig te stellen, wanneer bij één van zijn melkkoeien de gekke koeienziekte wordt vastgesteld.

Reserveer nu >

 

 

An Inconvenient Truth 2 (Jon Shenk, Bonni Cohen) is het vervolg op de documentaire An Inconvenient Truth die tien jaar geleden klimaatverandering onder de aandacht bracht. Voormalig Vice-President Al Gore gaat onvermoeibaar door met zijn strijd terwijl hij de wereld rondreist om talloze klimaatdeskundigen te trainen en zijn invloed uit te oefenen op het internationale klimaatbeleid.

Reserveer nu >

 

 

NB: het programma en de kaartverkoop van de nieuwe filmweek (donderdag t/m woensdag) staan wekelijks op dinsdag vóór 9:00 online.

 Terug