logo
hd-img hd-img

CineMaatjes

Bekijk hieronder een overzicht van kinderfilms die nu of binnenkort te zien zijn in het Louis Hartlooper Complex, Springhaver Theater of Slachtstraat Filmtheater.

 


logo

CineMaatje: Knor Nu te zien in LHC

Voor haar negende verjaardag krijgt Babs van haar opa uit Amerika het varkentje Knor cadeau. Haar ouders zijn daar niet zo blij mee. Alleen op voorwaarde dat Knor een puppycursus volgt, mag Babs hem houden. Maar dan blijkt opa stiekem andere plannen te hebben met Knor. Hij doet mee met de worstenwedstrijd van de Vereniging voor Vleeswaren van Verse Varkens..

 

Winnaar 3 Gouden Kalveren waaronder Gouden Kalf Beste Film 2022

lees meer

logo

CineMaatjes: Onder Het Maaiveld Junior Nu te zien in Slachtstraat Filmtheater

Wisten jullie dat er meer levende wezens in een theelepel gezonde aarde zitten dan er mensen op aarde zijn? Boven de grond wordt de wereld bevolkt door planten, insecten en vogels en natuurlijk mensen. maar onder de grond is er ook een wereld van wortels, wormen, schimmels en bacteriën. En wisten jullie dat deze wereld ook druk met elkaar communiceert?

 

In Onder het Maaiveld Junior zitten extra beelden van kinderen die met de bodem bezig zijn. Niet alleen leuk en leerzaam voor de kids, maar ook voor de (groot)ouders.

Lees meer

Poster for

CineMaatjes: Kiddo

De elfjarige Lu woont in een pleeggezin wanneer haar lang verloren moeder Karina onverwachts opduikt. In haar afgeragde sportwagen neemt ze Lu mee op een avontuurlijke roadtrip, helemaal naar Polen. Lu komt er al snel achter dat het alles of niets is met Karina en wordt meegesleept in een Bonnie & Clyde-achtige fantasie. Maar de ...


Verwacht op 06 jul 2023

Lees meer

Poster for

CineMaatjes: Titina

Deze animatiefilm neemt je mee naar de waargebeurde avonturen van de foxterriër Titina, die in de jaren 1920 beroemd werd toen ze de Italiaanse luchtvaartingenieur Umberto Nobile en de Noorse ontdekkingsreiziger Roald Amundsen vergezelde op een luchtexpeditie naar de Noordpool. De hoofdrol is weggelegd voor de schattigste ontdekkingsreiziger op vier poten, door wiens ogen je ...


Verwacht op 06 jul 2023

Lees meer