logo
hd-img hd-img

Terrassen weer open

We mogen weer! De terrassen van Louis Hartlooper en Springhaver gaan vanaf woensdag 28 april weer open.

logo

Terrassen weer open vanaf 28 april

We mogen weer! De terrassen van Louis Hartlooper en Springhaver gaan vanaf woensdag 28 april weer open. Dagelijks van 12:00-18:00 en er kan enkel ter plaatse worden gereserveerd.

 

De voorwaarden op een rijtje:
• Openingstijden van 12:00 tot 18:00
• Enkel ter plaatse reserveren
• Maximaal 2 personen per tafel (m.u.v. kinderen t/m 12 jaar)
• De basisregels blijven gelden, zoals 1,5 meter afstand
• Enkel bediening aan de tafels
• Bij voorkeur contactloos betalen
• Mondkapje verplicht bij het betreden van het pand voor de toiletten
• Contact-/gezondheidsformulier invullen

 

Hopelijk tot snel!


logo

Werken bij Louis Hartlooper?

Zou jij wel willen werken bij een van de leukste filmtheaters van Nederland? Reageer dan snel op een van onze vacatures. Momenteel zijn we op zoek naar een Medewerker Receptie, een Medewerker PR & Communicatie en een Handige Medewerker. Daarnaast is er een vacature voor Medewerker Horeca in het Springhaver Theater & Café.

Lees meer

Poster for

Aanvang bouw Slachtstraat Filmtheater

Ondanks de desastreuze coronavirus-epidemie zijn de verbouwingsplannen van het voormalige filmhuis ’t Hoogt tot het nieuwe Slachtstraat Filmtheater voltooid. Met de ontvangst van de nodige vergunningen is nu met de bouw begonnen. De opening staat nog steeds voor eind november 2021 gepland. Slachtstraat Filmtheater krijgt drie zalen en is straks alle dagen van de week geopend. De activiteiten en filmprogrammering worden gebaseerd op die van Springhaver, het Louis Hartlooper Complex en het voormalige filmhuis het Hoogt.

Lees meer

Poster for

Koop een bioscoopstoel Slachtstraat Filmtheater

Toen we samen met het Utrechtse Monumentenfonds het idee ontwikkelden om het lege voormalige culturele centrum ’t Hoogt nieuw leven in te blazen, werd dit bij de Utrechters met een ongekend enthousiasme ontvangen. Na twee jaar voorbereiding is de herbouw begin 2021 gestart en verwachten we dit jaar het ‘Slachtstraat Filmtheater’ feestelijk te openen. Zonder overheidssteun, maar met hoge culturele ambities durven we de Utrechters te vragen om met ons mee te doen en een stoel te sponsoren.

Lees meer

logo

LHC & Springhaver Cadeaupakket

Op zoek naar het perfecte presentje? We hebben prachtige cadeaupakketten samengesteld t.w.v. € 12,50 of € 30. Het pakket van € 12,50 bestaat uit een LHC/Springhaver bierglas en twee flesjes bier (met of zonder alcohol). Het pakket van € 30 bestaat uit een strippenkaart (2x filmticket), een LHC/Springhaver bierglas en twee flesjes bier (met of zonder alcohol).

 

Let op: uitsluitend te koop bij het Louis To Go loket (Tolsteegbrug 1), dagelijks geopend van 10:00 tot 18:00, zolang de voorraad strekt.


logo

Louis To Go

Tot we weer open mogen, ben je welkom voor o.a. gebak, koffie of thee “to go” vanuit het Kabinett-raampje. Zo hoeven we elkaar niet zo lang te missen. Dagelijks geopend van 10:00 tot 18:00.


Poster for

We ♡ LHC

In deze bijzondere tijd kunnen wij het niet laten om terug te denken aan dierbare momenten en bijzondere ontmoetingen die wij de afgelopen jaren hebben gehad. Het lijkt ons een mooi idee deze persoonlijke verhalen met iedereen te delen. Daarom zijn we de We ♡ LHC/Springhaver rubriek begonnen. Hier vind je de mooiste, verrassendste en ontroerendste verhalen die onlosmakelijk met LHC en Springhaver verbonden zijn.

Lees meer